Follow:
Fashion Outfits

New in: Adidas Bounce Sneak

Laatst ben ik naar Batavia Stad geweest. Ik wist dat Batavia Stad bekend stond om zijn koopjes, maar ik heb deze Adidas schoenen voor echt een gigantisch koopje gekocht. Ik heb deze Adidas schoenen namelijk voor 22.50 euro gekocht. Benieuwd naar mijn geweldige schoenen? 

Adidas schoenen

Adidas

Dit zijn de schoenen die ik voor maar 22.50 euro heb gekocht. Ja, ik herhaal het nogmaals. ;). Ze zitten echt heerlijk. In de binnenkant van de schoenen staat “bounce” en het lijkt dan ook echt dat ik letterlijk zit te springen in mijn schoenen. Aan de zijkanten zit een soort schuim, waardoor je voeten erg goed ondersteund worden.

Ik heb natuurlijk een erg kleine maat, maat 36. Daarnaast heb ik ook erg smalle voeten. Het is dan ook erg lastig om goede schoenen te vinden die dan ook nog eens goed passen. Deze schoenen zijn in maat 36 2/3, maar ze passen echt perfect. Je kan de schoenen zo strak mogelijk doen als je wilt en ik heb niet eens het gevoel dat ik mijn schoenen verlies.

Nu vraag je je vast af hoe ik deze schoenen voor zo’n kleine prijs heb gekregen. Als je naar Batavia Stad gaat, dan kom je heel veel koopjes tegen. Batavia Stad is een gigantische plaats met allemaal outlet winkels. Deze schoenen kostten eerst 90 euro. Dat is natuurlijk redelijk normaal voor Adidas schoenen. Deze schoenen waren afgeprijst van 90 euro naar 30 euro. Mijn moeder gaat redelijk vaak naar Batavia Stad en dan kan je ook met een kaart punten sparen. Met deze punten kon ik ook nog eens 7.50 euro korting krijgen. Toen kwam de totaal prijs dus uit op maar 22.50. Als je dus regelmatig naar Batavia Stad gaat, dan raad ik je zeker aan om zo’n kaart te halen.

Wat vind je van deze schoenen?

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Nicole Orriëns

  Wat een fijne prijs zeg! Zijn deze nou ook geschikt om mee te gaan hardlopen? De kleur vind ik handig neutraal. Past overal bij.

  2 augustus 2017 at 10:19
 • Reply Serah

  Wat een mooie schoenen!

  2 augustus 2017 at 10:23
 • Reply Miss Pixie

  Heel moooi! En wat een superafprijzing.

  2 augustus 2017 at 10:49
 • Reply Andrea

  Wat een mooie schoenen! En helemaal niet duur! Zelf heb ik ook met maar 36 mini voeten.

  2 augustus 2017 at 11:03
 • Reply Sofie | Soofblogt.nl

  Oh wauw, wat een koopje voor deze super leuke schoenen zeg!

  2 augustus 2017 at 11:12
 • Reply Mylou

  Wat een toffe schoenen! Ik word ook altijd zo blij van goede koopjes, haha. Laatst vond ik in de Roermond outlet Puma’s die ook iets van 22 euro waren en vans voor 25. Zo blij mee!

  2 augustus 2017 at 11:14
 • Reply Tania

  Die schoenen zien er heel gemakkelijk en nog leuk uit ook.

  2 augustus 2017 at 11:18
 • Reply Celine

  Wat een gave schoenen, ik hou van koopjes

  2 augustus 2017 at 11:36
 • Reply Dhini

  Wat leuke prijs. Dat hou ik er van. Love sneakers

  2 augustus 2017 at 11:51
 • Reply Astrid

  Mooie schoenen en blijkbaar goed voor zo een prijs ! Zalig ! Ook fijn dat de voeten goed ondersteund worden

  2 augustus 2017 at 12:50
 • Reply Dieter

  love outlet places since they usually have things you can’t find for the price somewhere else

  4 augustus 2017 at 18:35
 • Reply Dealman

  awesome adidas sneakers.

  14 oktober 2017 at 17:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  5 redenen waarom ik Facebook haat

  Facebook en ik hebben een soort van haat-liefde verhouding. Sinds ik vaak op Pinterest zit, denk ik heel anders over Facebook en...

  Sluiten