Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
A song on mon
0 Comments

Written by Celine

31 augustus 2015

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie een artikel waarin ik een liedje waar ik momenteel groot fan van ben: Hold back the river van James Bay. Lees snel verder als je wilt weten waarom ik juist dat liedje zo mooi en fijn vind!

 

Ik ben vooral fan van de akoestische versie, ik luister het echt non-stop. Ik zal proberen uit te leggen wat ik zo mooi vind aan dit liedje!

Dit nummer sprak me meteen aan, het gitaarspel is fijn en de stem van James Bay is ook zeker niet verkeerd!
Toen ben ik wat beter naar de tekst gaan kijken, en kwam ik erachter wat voor prachtig liedje dit is!

Het begint al met het eerste couplet:

Tried to keep you close to me,
But life got in between

Ik vind dit zo mooi! Voor degene onder ons die wat minder in Engels zijn, het betekent zoiets als
Probeerde je dicht bij me te houden,
maar het leven kwam er tussen.

En dan het refrein, die vind ik ook zo mooi.

Hold back the river, let me look in your eyes
Hold back the river, so I
Can stop for a minute and see where you hide
Hold back the river, hold back

Wat ik er mooi aan vind? Het gedeelte ‘Let me look in your eyes so I can stop for a minute and see where you hide.’
Zo mooi, ik denk dat we allemaal wel weten wat James Bay hiermee bedoelt, en we eindelijk weten hoe we het onder woorden moeten brengen.

 

Lonely water, lonely water, won’t you let us wander
Let us hold each other

 

Ik geloof dat ik zo wel duidelijk genoeg heb verwoord waarom ik dit zo’n supermooi lied vind!
Ode aan James Bay, voor zijn mooie muziek en prachtige songteksten.

Wat vind jij van the song Hold Back The River van James Bay? 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.