Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
A song on mon
0 Comments

Written by Celine

31 augustus 2015

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie een artikel waarin ik een liedje waar ik momenteel groot fan van ben: Hold back the river van James Bay. Lees snel verder als je wilt weten waarom ik juist dat liedje zo mooi en fijn vind!

 

Ik ben vooral fan van de akoestische versie, ik luister het echt non-stop. Ik zal proberen uit te leggen wat ik zo mooi vind aan dit liedje!

Dit nummer sprak me meteen aan, het gitaarspel is fijn en de stem van James Bay is ook zeker niet verkeerd!
Toen ben ik wat beter naar de tekst gaan kijken, en kwam ik erachter wat voor prachtig liedje dit is!

Het begint al met het eerste couplet:

Tried to keep you close to me,
But life got in between

Ik vind dit zo mooi! Voor degene onder ons die wat minder in Engels zijn, het betekent zoiets als
Probeerde je dicht bij me te houden,
maar het leven kwam er tussen.

En dan het refrein, die vind ik ook zo mooi.

Hold back the river, let me look in your eyes
Hold back the river, so I
Can stop for a minute and see where you hide
Hold back the river, hold back

Wat ik er mooi aan vind? Het gedeelte ‘Let me look in your eyes so I can stop for a minute and see where you hide.’
Zo mooi, ik denk dat we allemaal wel weten wat James Bay hiermee bedoelt, en we eindelijk weten hoe we het onder woorden moeten brengen.

 

Lonely water, lonely water, won’t you let us wander
Let us hold each other

 

Ik geloof dat ik zo wel duidelijk genoeg heb verwoord waarom ik dit zo’n supermooi lied vind!
Ode aan James Bay, voor zijn mooie muziek en prachtige songteksten.

Wat vind jij van Hold Back The River van James Bay? 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste kledingtrends voor kinderen voor 2024

De leukste kledingtrends voor kinderen voor 2024

Met de lente in volle gang en de zomer die langzaam in zicht komt, is het tijd om de leukste kledingtrends voor kinderen onder de loep te nemen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe schoolkleding of gewoon wat frisse inspiratie wilt voor de garderobe...

Comfortabel de winter door, zonder in te boeten op stijl

Mannen kiezen steeds vaker voor comfortabele items in plaats van nette pakken. En geef ze eens ongelijk, je kunt je namelijk prima comfortabel kleden zonder in te boeten op stijl. Je moet alleen weten wát je draagt en hoe je het combineert. De...

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.