Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
A song on mon
0 Comments

Written by Celine

31 augustus 2015

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie een artikel waarin ik een liedje waar ik momenteel groot fan van ben: Hold back the river van James Bay. Lees snel verder als je wilt weten waarom ik juist dat liedje zo mooi en fijn vind!

 

Ik ben vooral fan van de akoestische versie, ik luister het echt non-stop. Ik zal proberen uit te leggen wat ik zo mooi vind aan dit liedje!

Dit nummer sprak me meteen aan, het gitaarspel is fijn en de stem van James Bay is ook zeker niet verkeerd!
Toen ben ik wat beter naar de tekst gaan kijken, en kwam ik erachter wat voor prachtig liedje dit is!

Het begint al met het eerste couplet:

Tried to keep you close to me,
But life got in between

Ik vind dit zo mooi! Voor degene onder ons die wat minder in Engels zijn, het betekent zoiets als
Probeerde je dicht bij me te houden,
maar het leven kwam er tussen.

En dan het refrein, die vind ik ook zo mooi.

Hold back the river, let me look in your eyes
Hold back the river, so I
Can stop for a minute and see where you hide
Hold back the river, hold back

Wat ik er mooi aan vind? Het gedeelte ‘Let me look in your eyes so I can stop for a minute and see where you hide.’
Zo mooi, ik denk dat we allemaal wel weten wat James Bay hiermee bedoelt, en we eindelijk weten hoe we het onder woorden moeten brengen.

 

Lonely water, lonely water, won’t you let us wander
Let us hold each other

 

Ik geloof dat ik zo wel duidelijk genoeg heb verwoord waarom ik dit zo’n supermooi lied vind!
Ode aan James Bay, voor zijn mooie muziek en prachtige songteksten.

Wat vind jij van Hold Back The River van James Bay? 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.