Follow:
TB

Een random photoblog

Een weekje geleden ging ik met een vriendin naar de stad en daarna hebben we nog wat mooie foto’s gemaakt. Deze foto’s heb ik gemaakt met mijn camera, een canon sx60 hs. De camera heeft een prachtige inzoom functie en je kan er dus erg mooie foto’s mee maken, zelfs van een afstand. Daarom heb ik voor jullie weer een photoblog!

bird

Deze foto hebben jullie waarschijnlijk wel in de fridiary van afgelopen week gezien. Ik vond deze foto’s echt speciaal en ik had niet eens een idee wat voor vogels dit waren ( eigenlijk heb ik nu nog steeds geen idee, dus vertel me dat maar gerust!).

bloem

Toen ik in de stad liep, zag ik een bloempot staan met een paar prachtige bloemetjes (zie: de rest was dood). Deze gele bloem zag er nog prachtig uit en daarom heb ik hier een foto van gemaakt. Mensen keken me waarschijnlijk wel even raar aan waarom ik nou midden in de stad stopte met lopen om een foto van een bloem te maken, maar hey, ik heb nu wel een mooie foto!

vogel

Mijn aartsvijand, de zeemeeuw. Hij loerde al naar me en ik maakte  snel een foto. Waarschijnlijk valt hij mij binnenkort weer aan door copyright schending.

bird2

Alweer de rare vogels. Ze hebben zoveel verschillende kleurtjes en ze kunnen zelf zwemmen onder water. Ik zou zo graag willen weten wat voor vogels dit zijn.

water

De dag dat ik en mijn vriendin naar de stad gingen, was een erg mooie dag. De lucht was blauw en voor de verandering regende het ook niet. Daarom deze prachtige foto van het water en een blauwe lucht.

zwaan

Zwanen zijn werkelijk prachtige vogels. Deze zwom ook in het water en ik kon het dus niet laten om hier ook even snel een foto van te maken.

Wat vind jij van deze foto’s en wat vindt je van deze photoblog?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Rosanne

  Wat een mooie foto!
  Ik herken de plek waar de foto van de vaart is gemaakt haha 🙂

  7 maart 2016 at 19:34
 • Reply Merel Pelwart

  Mooie vogels, volgens mij was die witte grote vogel geen zwaan, maar een eend. Die andere vogel is een fuut. Leuk artikel!

  10 maart 2016 at 16:31
  • Reply Celine

   Hahah die zwart witte grote vogel was wel een zwaan 🙂

   11 maart 2016 at 09:51
 • Reply daphne

  Super mooie foto! En het was erg gezellig in de stad!

  13 maart 2016 at 00:25
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Fridiary | The Beautyboulevard in Engels!

  Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gezien is mijn blog nu ook in het Engels te lezen. Ik ben hier erg...

  Sluiten