Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Een random photoblog
4 Comments

Written by Celine

7 maart 2016

Een weekje geleden ging ik met een vriendin naar de stad en daarna hebben we nog wat mooie foto’s gemaakt. Deze foto’s heb ik gemaakt met mijn camera, een canon sx60 hs. De camera heeft een prachtige inzoom functie en je kan er dus erg mooie foto’s mee maken, zelfs van een afstand. Daarom heb ik voor jullie weer een photoblog!

bird

Deze foto hebben jullie waarschijnlijk wel in de fridiary van afgelopen week gezien. Ik vond deze foto’s echt speciaal en ik had niet eens een idee wat voor vogels dit waren ( eigenlijk heb ik nu nog steeds geen idee, dus vertel me dat maar gerust!).

bloem

Toen ik in de stad liep, zag ik een bloempot staan met een paar prachtige bloemetjes (zie: de rest was dood). Deze gele bloem zag er nog prachtig uit en daarom heb ik hier een foto van gemaakt. Mensen keken me waarschijnlijk wel even raar aan waarom ik nou midden in de stad stopte met lopen om een foto van een bloem te maken, maar hey, ik heb nu wel een mooie foto!

vogel

Mijn aartsvijand, de zeemeeuw. Hij loerde al naar me en ik maakte  snel een foto. Waarschijnlijk valt hij mij binnenkort weer aan door copyright schending.

bird2

Alweer de rare vogels. Ze hebben zoveel verschillende kleurtjes en ze kunnen zelf zwemmen onder water. Ik zou zo graag willen weten wat voor vogels dit zijn.

water

De dag dat ik en mijn vriendin naar de stad gingen, was een erg mooie dag. De lucht was blauw en voor de verandering regende het ook niet. Daarom deze prachtige foto van het water en een blauwe lucht.

zwaan

Zwanen zijn werkelijk prachtige vogels. Deze zwom ook in het water en ik kon het dus niet laten om hier ook even snel een foto van te maken.

Wat vind jij van deze foto’s en wat vindt je van deze photoblog?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

4 Reacties

 1. Rosanne

  Wat een mooie foto!
  Ik herken de plek waar de foto van de vaart is gemaakt haha 🙂

  Antwoord
 2. Merel Pelwart

  Mooie vogels, volgens mij was die witte grote vogel geen zwaan, maar een eend. Die andere vogel is een fuut. Leuk artikel!

  Antwoord
  • Celine

   Hahah die zwart witte grote vogel was wel een zwaan 🙂

   Antwoord
 3. daphne

  Super mooie foto! En het was erg gezellig in de stad!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.