Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
A London photoblog.
6 Comments

Written by Celine

30 december 2014

Door Celine – Ik ben vier geweldige dagen naar London geweest.  Ik ben gister (helaas) weer in Nederland aangekomen en ik dacht meteen, waarom geen leuk artikel over London? Lees snel verder!

 Op deze foto zien jullie het uitzicht vanuit mijn hotelkamer. De kerk die jullie zien is de St Paul’s Cathedral.

 De St Paul’s Cathedral. Op de tweede foto zie je de St Paul’s Cathedral vanaf de achterkant.

 Buckingham Palace. Als jullie goed kijken, zien jullie een soort soldaten staan. Die gingen om de paar minuten heen en weer lopen. Ook werd om 12:00 AM de wacht verwisseld. Dit was erg bijzonder.

 De Big Ben en natuurlijk de London Eye. Deze foto heb ik tussen een hek genomen. Vervolgens werd ik direct weggestuurd, omdat de Big Ben heel erg streng werd bewaakt.

Super mooi lichtjes in London.

Ik vind de Big Ben gewoon heel mooi oke?

 En natuurlijk, de Tower Bridge. Ik heb hier helaas niet overheen gelopen.


 Deze jas en trui heb ik op Oxford Street gekocht. Ik ben echt helemaal verliefd!


London Eye! Wat is dat ding hoog zeg. Op de tweede foto lijkt dat ding niet heel hoog, maar geloof me dat ding is huge!


En dan nog een paar soldaten ( of hoe noem je dat?) op paard. Ik vind het er tenminste heel indrukwekkend uit zien.

 En als laatste, Winter Wonderland! Winter Wonderland is een soort attractiepark met allemaal verschillende kraampjes, met eten of andere leuke dingen. De toegangsprijs was helemaal gratis, alleen het betreden van de attracties kostte geld.

Ik wilde natuurlijk ook wat leuke foto’s van oxford street laten zien, maar dit was zo druk dat elk moment mijn camera uit mijn handen kon worden gepikt. Daarom heb ik dit dus niet gedaan.

Ik heb natuurlijk nog veel meer foto’s gemaakt. Ik heb alleen de hoogtepunten eruit gepikt, omdat we anders morgen nog niet klaar zijn. London is echt een geweldige stad waar je zeker eens een keer heen wil zijn geweest, vooral met kerst!

Wat vonden jullie van dit artikel? Gaan jullie ook naar London of zijn jullie al een keer geweest?

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

6 Reacties

 1. Miss Happinez

  Wat leuk! Ik ben zelf 1 keer in Londen geweest en vond het heerlijk om er te shoppen 🙂

  Antwoord
 2. Helena vv

  Leuk! nu ik dit heb gezien wil ik zo graag naar Londen!

  Antwoord
 3. The Beauty boulevard

  Ik heb helaas niet zoveel geshopt. Het was echt super druk, maar ik heb wel een leuke jas, trui en shirt gekocht!

  Antwoord
 4. Miss Paperfection

  Mooie foto's! En wow, wat een spectaculair zicht vanuit je hotelkamer. Ik wil absoluut nog eens terug naar Londen want het is véél te lang geleden. Die jas en trui zou ik zeker ook kopen 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.