Follow:
Beauty Make-up Reviews

951 Ultra Satin Lip Colourpop | Review

Vandaag heb ik weer een nieuwe lippie voor jullie. Namelijk de 951 Ultra Satin Lip van Colourpop. Een prachtige lippie waarvan ik eerst dacht dat het een heel mooi nude kleurtje zou worden. Toch viel dit kleurtje de eerste keer erg tegen.

951 Ultra Satin Lip

Dit is de lippie. De verpakking is echt geweldig en het ziet er echt prachtig uit. Daarnaast ziet de kleur van de lippie er ook heel prachtig uit. Van de buitenkant lijkt het echt heel erg op een kleurtje die ik elke dag zou dragen. Toch valt de kleur erg tegen.

Dit is dan de swatch. Hij is, zoals je al kan zien, redelijk donker. Dit had ik dus echt niet verwacht. Later kwam ik erachter dat je de lipgloss eerst heel goed door elkaar moet schudden en daarnaast vooral niet teveel ervan moet aanbrengen. Wil je een donkere kleur? Breng dan veel aan. Wil je een lichtere kleur? Breng dan weinig aan.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

951 ultra satin lip

Dit is de kleur op mijn lippen. Het is eigenlijk een beetje een koude kleur. Dit is de lippie die ik heel licht heb aangebracht en eigenlijk heel erg heb afgehapt. Ook heb ik de lippie heel erg door elkaar geschud. Als ik de kleur donkerder zou willen dan had ik meer kunnen aanbrengen. Ik vind de lichtere kleur alleen een stuk mooier.

Net zoals mijn andere Satin lippies, is het heel comfortabel om deze lippie te dragen. De Ultra Mattes zijn echt niets voor mij, maar van deze satin lippies kan ik zeker een hoop in slaan.

Wat vind je van deze lippie?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
7x foto’s waar ik het meest trots op ben

Voor mijn blog maak ik een hoop foto's, maar ben ik eigenlijk heel perfectionistisch. Er zijn niet een hoop foto's...

Sluiten