Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
951 Ultra Satin Lip Colourpop | Review

Geschreven door Celine

29 januari 2018

Vandaag heb ik weer een nieuwe lippie voor jullie. Namelijk de 951 Ultra Satin Lip van Colourpop. Een prachtige lippie waarvan ik eerst dacht dat het een heel mooi nude kleurtje zou worden. Toch viel dit kleurtje de eerste keer erg tegen.

951 Ultra Satin Lip

Dit is de lippie. De verpakking is echt geweldig en het ziet er echt prachtig uit. Daarnaast ziet de kleur van de lippie er ook heel prachtig uit. Van de buitenkant lijkt het echt heel erg op een kleurtje die ik elke dag zou dragen. Toch valt de kleur erg tegen.

Dit is dan de swatch. Hij is, zoals je al kan zien, redelijk donker. Dit had ik dus echt niet verwacht. Later kwam ik erachter dat je de lipgloss eerst heel goed door elkaar moet schudden en daarnaast vooral niet teveel ervan moet aanbrengen. Wil je een donkere kleur? Breng dan veel aan. Wil je een lichtere kleur? Breng dan weinig aan.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

951 ultra satin lip

Dit is de kleur op mijn lippen. Het is eigenlijk een beetje een koude kleur. Dit is de lippie die ik heel licht heb aangebracht en eigenlijk heel erg heb afgehapt. Ook heb ik de lippie heel erg door elkaar geschud. Als ik de kleur donkerder zou willen dan had ik meer kunnen aanbrengen. Ik vind de lichtere kleur alleen een stuk mooier.

Net zoals mijn andere Satin lippies, is het heel comfortabel om deze lippie te dragen. De Ultra Mattes zijn echt niets voor mij, maar van deze satin lippies kan ik zeker een hoop in slaan.

Wat vind je van deze lippie?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.