Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
7x leuke notitieboekjes voor het nieuwe schooljaar
4 Comments

Written by Celine

1 september 2017

Ik houd van notitieboekjes. Het werkt heerlijk om erin te werken voor bijvoorbeeld school, maar ook voor mijn blog of voor andere dingen. Een notitieboekje raak je nooit kwijt, ze kreukelen niet en ze schrijven ook nog een heerlijk. Daarnaast zijn er echt heel veel leuke notitieboekjes met hartstikke leuke printjes en designs te verkrijgen. Benieuwd welke ik voor het nieuwe schooljaar gebruik? Spoiler alert: ze zijn echt super leuk! 😉

Strikjes

Hoe leuk is dit notitieboekje? Een boekje vol met strikjes. De kleurencombinatie is ook erg leuk. Het enige nadeel aan dit notitieboekje zijn de ringen. Hierdoor is het iets moeilijker om netjes in het notitieboekje te schrijven. Dit notiteboekje is van de Hema en kost maar 1 euro.

Handig notitieboekje

Dit is niet persé een mooi notitieboekje, maar vooral een erg handig notitieboekje. Ik was al heel lang opzoek naar een notitieboekje waarin ik makkelijk meerdere notities voor mijn talen kon maken. Verschillende schriften zijn gewoon erg onhandig en ik raak die meestal ook kwijt. Dit notitieboekje komt van de Action.

Groot notitieboekje

Ik had vorig jaar ook al zo’n notitieboekje, maar die was helaas in het zwart. Dit notitieboekje is erg handig voor economie en ik gebruik die dan ook met veel plezier. De kleur vind ik ook helemaal geweldig. Hierdoor raak ik het notitieboek tenminste niet kwijt. Ik heb dit notitieboek bij de Hema gekocht. Bij de Hema kan je een pak van drie kopen voor maar 3.50 euro.

Neutraal

Een neutraal notitieboekje kan ook zeker niet missen. Dit notitieboekje lijkt heel erg op mijn schoolagenda, dus ik ga deze niet gebruiken voor school. Ik ga dit boekje wel gebruiken voor mijn blog en om andere ideeën erin te schrijven. Dit notitieboekje komt van de Action.

Hema

Ik houd van Hema notitieboekjes. Ik heb dit notitieboekje in een pak van drie gekocht voor maar twee euro. Helaas was het derde notiteboekje helemaal onder de zwarte strepen (en dit hoort natuurlijk niet!). Ik houd van Hema, maar helaas is dit al de tweede keer dat dit gebeurt.

Dit notitieboekje heb ik bij de Hema in de koopjeshoek gekocht. Dit boekje kostte maar 50 cent en ik vind het echt perfect voor de winter. Je kan dus al raden welk notitieboekje ik voor de winter ga gebruiken.

notitieboekjes

Dit is een notitieboekje die uit het pakje van drie komt. Een ander notitieboekje van deze set is hierboven te zien. Ik ben echt gek op blauw, dus een blauw notitieboekje komt echt altijd van pas.

Bonus!

Geen notitieboekje, maar hoe leuk is deze etui? Ik heb deze etui van Aliexpress en hij was natuurlijk super goedkoop. Deze etui ga ik gebruiken voor het nieuwe schooljaar.

Welk notitieboekje vind jij het leukst?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

 1. Dewi

  Leuk! Ben er ook gek op. Liggen ook overal, soms vol geschreven, soms leeg. Die van Hema zijn mijn favoriet.

  Antwoord
 2. Silvy

  Die met de stippeltjes zijn echt schattig! Wat zonde dat er vlekken in zaten zeg.
  Lfs,
  Silvy

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.