Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
5x tips om beter te studeren

Geschreven door Celine

19 januari 2018

Studeren is natuurlijk lastig, maar hoog nodig om een leuke baan te krijgen. Zo ga ik binnenkort beginnen met de studie communication and information studies op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik heb dan ook al een aantal tips verzamelt om beter te studeren. Ook gebruik ik deze tips om mijn eindexamen op het vwo te halen.

Studeren met een realistische planning

Dit is een valkuil waar ik vaak in val. Maak een realistische planning. Mijn volgende toetsweek is pas in maart, maar ik heb nu al een goede planning om deze toetsweek door te komen.

Maak samenvattingen in stukjes

Ik weet het, aan je planning houden is echt lastig. Toch is het veel makkelijker om een samenvatting in stukjes te maken. Stel je voor, je moet een heel boek samenvatten in een paar dagen. Je kan dit beter over een aantal weken verspreiden, zodat het minder snel gaat vervelen.

studeren

Stuvia

Stuvia is echt mijn motivatie om samenvattingen te maken en daarnaast koop ik hier ook soms documenten van. Op Stuvia kan je jouw eigen samenvattingen plaatsen om die vervolgens door te verkopen aan andere mensen. Daarnaast koop ik hier soms ook andere documenten op die mij helpen om de stof beter te begrijpen. Echt een hele handige website!

Markeren

Markers zijn jouw beste vriend. Wist je dat je door te markeren veel beter de stof begrijpt en daarnaast ook beter je gedachten erbij kan houden?

Leer met tussenpozen

Op mijn telefoon heb ik een app genaamd BeFocused. Een hele handige app waarmee je kan instellen in hoeveel tussenpozen je klaar moet zijn en wanneer je pauze wilt houden. Deze app ga ik zeker weer gebruiken wanneer ik weer moeten leren voor mijn toetsen. Ik krijg dan een melding wanneer ik pauze kan houden en wanneer ik weer moet beginnen. Geen uitstelgedrag dus meer.

Welke tips gebruik jij al?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.