Follow:
Beauty Nagels

5x leuke lakjes voor het hele jaar

Nagellak! Het maakt elke look af. Ik gebruik het niet vaak, maar als ik het draag zien mijn nagels er gewoon een stuk beter uit. Vandaag laat ik vijf super leuke lakjes zien die je het hele jaar kan dragen!

Reds

Rode kleurtjes zijn mijn favoriet. De kleur links is een donker rode kleur die en leather look achterlaat. Het is echt een hele gave look en binnenkort laat ik hier zeker een look mee zien. De rechter kleur is een kleurtje van Essie. Deze heb ik van mijn tante gekregen en ik ben er dan ook super blij mee. Ik heb over dit lakje al een artikel geschreven, dus als je benieuwd bent naar dit lakje dan moet je dit zeker even lezen.

Dit zijn ook prachtige kleuren. De linker is een sneldrogend lakje van het merk Meeki. Het is echt een prachtige kleur en past bij iedere look. Ik vind het ook heel fijn dat het snel drogend is, want zo hoef ik tenminste niet lang te wachten totdat mijn nagels helemaal droog zijn en kan ik snel weer andere dingen doen. Het rechter lakje is van Kiko. Een merk waar ik zeker vaker langs moet gaan. Ze hebben heel veel leuke dingen voor echt een laag prijsje. Deze kleur is ook geweldig. Het lijkt echt op een metallic lakje en dat past natuurlijk heel goed bij mij metallic eyeshadows van Colourpop.

nagellak

Dit is echt een heel zomers kleurtje. Deze kleur maakt elke saaie look, super leuk. Hij valt natuurlijk niet met alles te combineren, maar het is wel een prachtige kleur om bijvoorbeeld bij een wit jurkje te dragen. Dit lakje ga ik zeker meenemen op vakantie, zodat ik deze op kan doen in de tuin of op het balkon.

Welke nagellak is jouw favoriet of heb je nog een andere kleur?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Rahma

  Hoi! Ik ben dus via facebook op je blog gekomen, en wauw wat is die mooi! Lekker overzichtelijk en heel goed geschreven! Ik ga zeker vaker een bezoekje brengen aan je blog! Liefs R

  17 juni 2017 at 00:50
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Hoe ziet mijn avond routine eruit?

  Het is altijd belangrijk om jouw huid goed te verzorgen. Ik vind dit erg belangrijk en ik ben dan ook...

  Sluiten