Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
5x leuke lakjes voor het hele jaar

Geschreven door Celine Klooster

14 juni 2017

Nagellak! Het maakt elke look af. Ik gebruik het niet vaak, maar als ik het draag zien mijn nagels er gewoon een stuk beter uit. Vandaag laat ik vijf super leuke lakjes zien die je het hele jaar kan dragen!

Reds

Rode kleurtjes zijn mijn favoriet. De kleur links is een donker rode kleur die en leather look achterlaat. Het is echt een hele gave look en binnenkort laat ik hier zeker een look mee zien. De rechter kleur is een kleurtje van Essie. Deze heb ik van mijn tante gekregen en ik ben er dan ook super blij mee. Ik heb over dit lakje al een artikel geschreven, dus als je benieuwd bent naar dit lakje dan moet je dit zeker even lezen.

Dit zijn ook prachtige kleuren. De linker is een sneldrogend lakje van het merk Meeki. Het is echt een prachtige kleur en past bij iedere look. Ik vind het ook heel fijn dat het snel drogend is, want zo hoef ik tenminste niet lang te wachten totdat mijn nagels helemaal droog zijn en kan ik snel weer andere dingen doen. Het rechter lakje is van Kiko. Een merk waar ik zeker vaker langs moet gaan. Ze hebben heel veel leuke dingen voor echt een laag prijsje. Deze kleur is ook geweldig. Het lijkt echt op een metallic lakje en dat past natuurlijk heel goed bij mij metallic eyeshadows van Colourpop.

nagellak

Dit is echt een heel zomers kleurtje. Deze kleur maakt elke saaie look, super leuk. Hij valt natuurlijk niet met alles te combineren, maar het is wel een prachtige kleur om bijvoorbeeld bij een wit jurkje te dragen. Dit lakje ga ik zeker meenemen op vakantie, zodat ik deze op kan doen in de tuin of op het balkon.

Welke nagellak is jouw favoriet of heb je nog een andere kleur?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

2 Reacties

  1. Rahma

    Hoi! Ik ben dus via facebook op je blog gekomen, en wauw wat is die mooi! Lekker overzichtelijk en heel goed geschreven! Ik ga zeker vaker een bezoekje brengen aan je blog! Liefs R

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.