Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
5x leuke lakjes voor het hele jaar
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

14 juni 2017

Nagellak! Het maakt elke look af. Ik gebruik het niet vaak, maar als ik het draag zien mijn nagels er gewoon een stuk beter uit. Vandaag laat ik vijf super leuke lakjes zien die je het hele jaar kan dragen!

Reds

Rode kleurtjes zijn mijn favoriet. De kleur links is een donker rode kleur die en leather look achterlaat. Het is echt een hele gave look en binnenkort laat ik hier zeker een look mee zien. De rechter kleur is een kleurtje van Essie. Deze heb ik van mijn tante gekregen en ik ben er dan ook super blij mee. Ik heb over dit lakje al een artikel geschreven, dus als je benieuwd bent naar dit lakje dan moet je dit zeker even lezen.

Dit zijn ook prachtige kleuren. De linker is een sneldrogend lakje van het merk Meeki. Het is echt een prachtige kleur en past bij iedere look. Ik vind het ook heel fijn dat het snel drogend is, want zo hoef ik tenminste niet lang te wachten totdat mijn nagels helemaal droog zijn en kan ik snel weer andere dingen doen. Het rechter lakje is van Kiko. Een merk waar ik zeker vaker langs moet gaan. Ze hebben heel veel leuke dingen voor echt een laag prijsje. Deze kleur is ook geweldig. Het lijkt echt op een metallic lakje en dat past natuurlijk heel goed bij mij metallic eyeshadows van Colourpop.

nagellak

Dit is echt een heel zomers kleurtje. Deze kleur maakt elke saaie look, super leuk. Hij valt natuurlijk niet met alles te combineren, maar het is wel een prachtige kleur om bijvoorbeeld bij een wit jurkje te dragen. Dit lakje ga ik zeker meenemen op vakantie, zodat ik deze op kan doen in de tuin of op het balkon.

Welke nagellak is jouw favoriet of heb je nog een andere kleur?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

2 Reacties

  1. Rahma

    Hoi! Ik ben dus via facebook op je blog gekomen, en wauw wat is die mooi! Lekker overzichtelijk en heel goed geschreven! Ik ga zeker vaker een bezoekje brengen aan je blog! Liefs R

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.