Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
5x leuke lakjes voor het hele jaar

Geschreven door Celine Klooster

14 juni 2017

Nagellak! Het maakt elke look af. Ik gebruik het niet vaak, maar als ik het draag zien mijn nagels er gewoon een stuk beter uit. Vandaag laat ik vijf super leuke lakjes zien die je het hele jaar kan dragen!

Reds

Rode kleurtjes zijn mijn favoriet. De kleur links is een donker rode kleur die en leather look achterlaat. Het is echt een hele gave look en binnenkort laat ik hier zeker een look mee zien. De rechter kleur is een kleurtje van Essie. Deze heb ik van mijn tante gekregen en ik ben er dan ook super blij mee. Ik heb over dit lakje al een artikel geschreven, dus als je benieuwd bent naar dit lakje dan moet je dit zeker even lezen.

Dit zijn ook prachtige kleuren. De linker is een sneldrogend lakje van het merk Meeki. Het is echt een prachtige kleur en past bij iedere look. Ik vind het ook heel fijn dat het snel drogend is, want zo hoef ik tenminste niet lang te wachten totdat mijn nagels helemaal droog zijn en kan ik snel weer andere dingen doen. Het rechter lakje is van Kiko. Een merk waar ik zeker vaker langs moet gaan. Ze hebben heel veel leuke dingen voor echt een laag prijsje. Deze kleur is ook geweldig. Het lijkt echt op een metallic lakje en dat past natuurlijk heel goed bij mij metallic eyeshadows van Colourpop.

nagellak

Dit is echt een heel zomers kleurtje. Deze kleur maakt elke saaie look, super leuk. Hij valt natuurlijk niet met alles te combineren, maar het is wel een prachtige kleur om bijvoorbeeld bij een wit jurkje te dragen. Dit lakje ga ik zeker meenemen op vakantie, zodat ik deze op kan doen in de tuin of op het balkon.

Welke nagellak is jouw favoriet of heb je nog een andere kleur?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Meer blogs

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

2 Reacties

  1. Rahma

    Hoi! Ik ben dus via facebook op je blog gekomen, en wauw wat is die mooi! Lekker overzichtelijk en heel goed geschreven! Ik ga zeker vaker een bezoekje brengen aan je blog! Liefs R

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.