Follow:
Beauty Haarverzorging

5x haarstijl ideeën voor gala

Binnenkort heb ik mijn eindexamengala. Ik heb gedacht aan mijn jurk, mijn schoenen, mijn make-up, maar eigenlijk nog niet aan mijn haar. Gelukkig ben er op tijd bij en heb ik een aantal prachtige haarstijlen bij elkaar verzamelt waar ik uit ga kiezen voor mijn gala. Benieuwd naar mijn vijf haarstijl ideeën? Lees dan deze blog.

Haarstijl ideeën

Bron: Pinterest

Deze haarstijl is echt heel mooi en ook erg subtiel. Daar houd ik altijd wel van. Ook vind ik de haarband op de foto echt prachtig.

Bron: Pinterest

Ben jij niet zo van los haar? Dan is deze ingevlochten knot echt wat voor jou. Het is echt een prachtige knot en dan ook echt perfect voor een gala.

Bron: Pinterest

De krullen op deze foto zijn echt prachtig. Erg natuurlijk en daarnaast is het lange haar ook erg mooi. Als je wat verder naar onder scrolt in deze blogpost, dan kan je lezen hoe je dit volume in je haar kan krijgen.

Bron: Pinterest

Wat is deze look prachtig zeg! Ik zou ooit ook eens zo’n lange haren willen, maar dan wel voor één dag. Voor een gelegenheid is het echt prachtig, maar voor het dagelijks leven lijkt het me alleen maar onhandig.

Haarstijl ideeën

Bron: Pinterest

Heb je het liefst een staart, maar dan met wat meer volume? Dan is deze look echt perfect voor jou! Hij is echt prachtig, vooral als je een jurk hebt met een lage rug.

Maar goed. Dan is natuurlijk de vraag hoe je deze haarstijlen kan creëren. Bij de pins staan sowieso vermeld hoe je de haarstijl creëert, maar meestal krijg je lang niet zoveel volume, dan als je op de foto ziet. Hiervoor zijn Oxy flip in hair extensions echt ideaal. Gewoon, simpele hairextensions die je haren meer volume geven en natuurlijk langer maken (duh!). Deze hairextensions kan je dan vervolgens krullen of je kan natuurlijk al hairextensions kopen met krul erin. Ideaal!

Voor welke haarstijl zou jij gaan?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.