Follow:
Beauty

5x beauty hacks die je echt niet kunt geloven

Er zijn heel veel beauty hacks die ik geloof en dan ook graag wil uitproberen. Toch zijn er echt een hoop aantal beauty hacks die gewoon nergens op slaan en die je gewoon niet kan geloven. Vandaag heb ik weer vijf geweldige, maar ongeloofwaardige beauty hacks voor jou.

Warm je wimper kruller op

Iedereen weet wel hoe vaak het wel niet mis kan gaan met een stijltang. Stel je voor je warmt je wimper kruller op, maar je hebt het net iets te warm gedaan. Ik bedoel, een fohn kan immers heel snel warm worden. Straks vallen je wimpers er wel niet af of verbrand je een stuk van je ooglid? Dit moet je gewoon niet doen.

Gebruik vaseline om je makeup te verwijderen

Bij deze beauty hack hebben ze het expliciet over oog makeup. Ik zie het echt niet gebeuren dat je met vaseline jouw oog makeup kan verwijderen. Waarschijnlijk smeer je jouw oog makeup alleen maar uit en blijft er een kleverige bende achter op jouw oogleden. Vervolgens moet je ook nog die vaseline van jouw oogleden af krijgen. Juist ja, succes.

Smeer vaseline op je tanden om geen lipstick op je tanden te krijgen

Nog een vaseline hack! Geweldig! Smeer vaseline op jouw tanden. Wie probeert het even voor mij uit? Ook nog een flinke hoeveelheid zou leuk zijn. Als je lipstick op je tanden hebt, kan je het beter gewoon met je vingers verwijderen.

Gebruik eiwit onder je ogen om donkere cirkels te verwijderen

Dit is dé manier om je eieren met de slechte nummers te gebruiken! Heb je dus eieren die besmet zijn met het gif? Dan is dit de perfecte beauty hack! Nee, grapje. Ik raad dit niet aan.

Wrijf met een stuk aardappel onder je oksels om donkere kringen te laten verdwijnen

Je moest mijn gezicht zien toen ik dit las. Je moet dit dagelijks doen. Elke dag met een stuk aardappel onder je oksels wrijven om de donkere kringen onder je oksels te laten verdwijnen. Ik zie dit gewoon niet voor me. Een man of een vrouw die elke dag een stuk aardappel af snijdt om vervolgens de aardappel onder zijn oksels te wrijven. Juist..

Welke beauty hack geloof jij niet?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
How to: Poeder aanbrengen op een droge huid

Poeder gebruiken terwijl je een droge huid hebt, ik hoor je al lachen. Toch heb ik vaak het probleem dat...

Sluiten