Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
5x beauty hacks die je echt niet kunt geloven
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

9 augustus 2017

Er zijn heel veel beauty hacks die ik geloof en dan ook graag wil uitproberen. Toch zijn er echt een hoop aantal beauty hacks die gewoon nergens op slaan en die je gewoon niet kan geloven. Vandaag heb ik weer vijf geweldige, maar ongeloofwaardige beauty hacks voor jou.

Warm je wimper kruller op

Iedereen weet wel hoe vaak het wel niet mis kan gaan met een stijltang. Stel je voor je warmt je wimper kruller op, maar je hebt het net iets te warm gedaan. Ik bedoel, een fohn kan immers heel snel warm worden. Straks vallen je wimpers er wel niet af of verbrand je een stuk van je ooglid? Dit moet je gewoon niet doen.

Gebruik vaseline om je makeup te verwijderen

Bij deze beauty hack hebben ze het expliciet over oog makeup. Ik zie het echt niet gebeuren dat je met vaseline jouw oog makeup kan verwijderen. Waarschijnlijk smeer je jouw oog makeup alleen maar uit en blijft er een kleverige bende achter op jouw oogleden. Vervolgens moet je ook nog die vaseline van jouw oogleden af krijgen. Juist ja, succes.

Smeer vaseline op je tanden om geen lipstick op je tanden te krijgen

Nog een vaseline hack! Geweldig! Smeer vaseline op jouw tanden. Wie probeert het even voor mij uit? Ook nog een flinke hoeveelheid zou leuk zijn. Als je lipstick op je tanden hebt, kan je het beter gewoon met je vingers verwijderen.

Gebruik eiwit onder je ogen om donkere cirkels te verwijderen

Dit is dé manier om je eieren met de slechte nummers te gebruiken! Heb je dus eieren die besmet zijn met het gif? Dan is dit de perfecte beauty hack! Nee, grapje. Ik raad dit niet aan.

Wrijf met een stuk aardappel onder je oksels om donkere kringen te laten verdwijnen

Je moest mijn gezicht zien toen ik dit las. Je moet dit dagelijks doen. Elke dag met een stuk aardappel onder je oksels wrijven om de donkere kringen onder je oksels te laten verdwijnen. Ik zie dit gewoon niet voor me. Een man of een vrouw die elke dag een stuk aardappel af snijdt om vervolgens de aardappel onder zijn oksels te wrijven. Juist..

Welke beauty hack geloof jij niet?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.