Follow:
TB

5 redenen waarom Zuid-Europa beter is dan Nederland

 

Door Anique – Ik had met een paar vriendinnen een discussie over of je zou willen emigreren naar Zuid-Europa. Ik zei volmondig “ja!”. Ik ga jullie vandaag 5 redenen vertellen waarom het leven in Zuid-Europa beter is dan hier.
1. Het weer. Iedereen weet natuurlijk dat het weer in Zuid-Europa stukken warmer is dan hier in Nederland. Het is natuurlijk een persoonlijk iets, of je warm weer wilt of niet, maar voor mij is het een reden om naar Zuid-Europa te gaan. 
2. Het eten. Dit is ook iets persoonlijks, maar ik vind pasta’s en paella veel lekkerder dan aardappels, groente en een stuk vlees.
3. Relax! Het leven in Zuid-Europa is een stuk relaxder dan in Nederland. Op het heetst van de dag is er siësta, dat is toch heerlijk! Een moment om met hele gezin lekker te relaxen en te eten. “Mañana, mañana.” Een bekende Spaanse uitdrukking en het betekent: “doe rustig!” Te laat komen is iets wat hartstikke normaal is.
4. Nederland is een duur land. Omdat wij zo’n klein land zijn, moeten we heel veel producten importeren, en dat maakt de producten erg duur. Natuurlijk heb je in het buitenland andere dingen die duurder zijn dan in Nederland, maar over het algemeen is Nederland een duur land.
5. Je leert een andere cultuur kennen. Ik vind het persoonlijk heel gaaf om een andere cultuur te leren kennen en een andere taal te leren spreken.
Zou jij ooit willen emigreren?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wat voor lipstick kleur past bij jou?

Door Dilaisah~ Er zijn vele soorten lipsticks in de winkel. Vaak teveel om te kiezen.Wat ook een probleem is, welke...

Sluiten