Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
5 redenen waarom ik Facebook haat
5 Comments

Written by Celine

28 juli 2017

Facebook en ik hebben een soort van haat-liefde verhouding. Sinds ik vaak op Pinterest zit, denk ik heel anders over Facebook en Twitter. Met Twitter heb ik (nog) geen haat-liefde verhouding, maar met Facebook zeker wel. Facebook werkt mij echt heel vaak tegen en dat vind ik eerlijk gezegd erg jammer. Dit is dan ook de reden waarom ik een beetje Facebook haat heb..

Teveel meldingen

Instagram en Facebook. Elke ochtend als ik wakker word, heb ik ruim 40 meldingen. Op de een of andere manier krijg ik ook meldingen van Instagram op Facebook. Elke keer als iemand mijn foto liked of een reactie achterlaat, dan krijg ik dus een bericht op Facebook, maar ook op Instagram. Zo irritant..

Afbeeldingen die nooit laden

Dit is waarschijnlijk waar ik de grootste hekel aan heb. Elke keer als ik een linkje plaats op Facebook krijg ik een witte afbeelding in de plaats van de uitgelichte afbeelding die ik op mijn blog heb. Ook laden die afbeeldingen niet en word die afbeelding verplaatst door ingezoomde foto van mijn hoofd. Nou, dat is geweldig hoor jongens.

Spam reacties

Deze week heb ik natuurlijk een aantal winacties online gezet en het viel mij op dat ik nog geen enkele spam reactie hierop heb gehad (met uitzondering tot de gedichten en de mensen die het artikel niet eens lezen). Elke keer als ik mijn blog promoot op Facebook krijg ik spam reacties over leningen of spam reacties die gewoon nergens op slaan.

Gekke mensen

Altijd leuk, reacties die nergens op slaan op mijn blog. Deze krijg ik ook regelmatig op Facebook. Soms krijg ik zelfs haat reactie op een Facebook bericht, die niet eens over het artikel gaan. Soms heb ik dan het idee dat iemand gewoon een ander artikel heeft gelezen en vervolgens een haat reacite op mijn bericht heeft achter gelaten.

Weinig tot geen bezoekers

Vroeger promootte ik heel veel blogs op Facebook. Ik moest echt super veel moeite doen om een aantal unieke bezoekers te krijgen. Ik vond het altijd erg lastig om aan mijn dagelijkse goal van 100 unieke bezoekers te komen. Sinds ik Pinterest heb, is dit helemaal niet meer het geval gelukkig.

Heb jij ook een haat-liefde relatie?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

5 Reacties

 1. Jessica

  Ik haat facebook om zijn stomme ritme! En tegenwoordig zie ik alleen maar filmpjes voorbij komen waar iedereen, iedereen in tagt… STOM!

  Antwoord
 2. Marion

  Het irritante aan Facebook is dat ik moet “meegenieten” van de reacties van anderen op berichten van vrienden.

  Antwoord
 3. Evita

  I hate facebook because at this moment it’s no more a social net. It’s a kind of mix of politician leaflet, soccer comments, spam and uninteresting issues. I think it’s a dead social media

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.