Follow:
Personal

5 redenen waarom ik Facebook haat

Facebook en ik hebben een soort van haat-liefde verhouding. Sinds ik vaak op Pinterest zit, denk ik heel anders over Facebook en Twitter. Met Twitter heb ik (nog) geen haat-liefde verhouding, maar met Facebook zeker wel. Facebook werkt mij echt heel vaak tegen en dat vind ik eerlijk gezegd erg jammer. Dit is dan ook de reden waarom ik een beetje Facebook haat heb..

Teveel meldingen

Instagram en Facebook. Elke ochtend als ik wakker word, heb ik ruim 40 meldingen. Op de een of andere manier krijg ik ook meldingen van Instagram op Facebook. Elke keer als iemand mijn foto liked of een reactie achterlaat, dan krijg ik dus een bericht op Facebook, maar ook op Instagram. Zo irritant..

Afbeeldingen die nooit laden

Dit is waarschijnlijk waar ik de grootste hekel aan heb. Elke keer als ik een linkje plaats op Facebook krijg ik een witte afbeelding in de plaats van de uitgelichte afbeelding die ik op mijn blog heb. Ook laden die afbeeldingen niet en word die afbeelding verplaatst door ingezoomde foto van mijn hoofd. Nou, dat is geweldig hoor jongens.

Spam reacties

Deze week heb ik natuurlijk een aantal winacties online gezet en het viel mij op dat ik nog geen enkele spam reactie hierop heb gehad (met uitzondering tot de gedichten en de mensen die het artikel niet eens lezen). Elke keer als ik mijn blog promoot op Facebook krijg ik spam reacties over leningen of spam reacties die gewoon nergens op slaan.

Gekke mensen

Altijd leuk, reacties die nergens op slaan op mijn blog. Deze krijg ik ook regelmatig op Facebook. Soms krijg ik zelfs haat reactie op een Facebook bericht, die niet eens over het artikel gaan. Soms heb ik dan het idee dat iemand gewoon een ander artikel heeft gelezen en vervolgens een haat reacite op mijn bericht heeft achter gelaten.

Weinig tot geen bezoekers

Vroeger promootte ik heel veel blogs op Facebook. Ik moest echt super veel moeite doen om een aantal unieke bezoekers te krijgen. Ik vond het altijd erg lastig om aan mijn dagelijkse goal van 100 unieke bezoekers te komen. Sinds ik Pinterest heb, is dit helemaal niet meer het geval gelukkig.

Heb jij ook een haat-liefde relatie?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Jessica

  Ik haat facebook om zijn stomme ritme! En tegenwoordig zie ik alleen maar filmpjes voorbij komen waar iedereen, iedereen in tagt… STOM!

  28 juli 2017 at 23:10
 • Reply Marion

  Het irritante aan Facebook is dat ik moet “meegenieten” van de reacties van anderen op berichten van vrienden.

  30 juli 2017 at 09:30
 • Reply Evita

  I hate facebook because at this moment it’s no more a social net. It’s a kind of mix of politician leaflet, soccer comments, spam and uninteresting issues. I think it’s a dead social media

  2 augustus 2017 at 13:33
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een goedkope zonnebril voor de zomer

  Iedereen draagt weleens een zonnebril. Nee, het is niet altijd prachtig weer in Nederland, maar als de zon een keer...

  Sluiten