Follow:
Fashion Outfits

4x leuke outfits voor de lente

Een tijdje geleden was ik heerlijk aan het shoppen bij OTTO. Een webshop met een hoop verschillende merken en kledingstukken. Ik heb daarom ook vier verschillende kledingstukken gekocht in de sale en ik heb daarmee vier verschillende outfits gemaakt. Benieuwd naar mijn ervaringen met OTTO en de kledingstukken? Lees dan deze blog.

Outfits

outfits

Dit is de eerste jurk die ik heb gekocht. Het is een wijd uitlopende jurk en daarom heb ik hem dan ook in een maat S gekocht. Hij past echt perfect en ik kan dan ook mijn taille accentueren met de leuke band die ik rond mijn middel kan binden. Dit jurkje doet mij een beetje denken aan een Chinese jurk.

Het tweede jurkje wat ik heb gekocht is echt perfect voor de zomer. Het heeft de perfecte lengte en heeft geen mouwen. Deze ga ik zeker dragen wanneer het weer wat warmer wordt in Nederland. Ik hoop dat dit snel gebeurd, want ik kan echt niet wachten.

Ik ben echt verliefd op dit Levi’s shirt. Normaal heb ik met een wit shirt dat het doorschijnt, maar dat is bij deze jurk niet het geval.

Dit shirt is echt perfect om met dit weer te dragen met een leuk zwart vest of de leuke zwarte jas die ik op deze foto draag. In de zomer zou ik dit shirt dragen met slechts wat zwarte skinnies. Ik ben er echt verliefd op.

Ook deze trui heb ik gekocht. Het is een donkerrode trui, gemaakt van een redelijk dikke stof. Ik heb hem gekocht in een maat M, omdat ik het altijd mooi vind wanneer een trui wat groter eruit ziet. Het is voor de rest een hele simpele trui, die eigenlijk helemaal niet doorschijnt. Wel draag ik er een hemdje onder, omdat de trui zonder een hemdje enigszins kriebelt, maar dat is eigenlijk wel met alle truien.

Welke outfits zijn jouw favoriet?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Laura | I scream beauty

    Heel erg leuk, het Levi shirt wil ik ook nog heel graag, het staat je ook zo leuk!

    28 maart 2018 at 17:00
  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.