Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
4x leuke outfits voor de lente

Geschreven door Celine

28 maart 2018

Een tijdje geleden was ik heerlijk aan het shoppen bij OTTO. Een webshop met een hoop verschillende merken en kledingstukken. Ik heb daarom ook vier verschillende kledingstukken gekocht in de sale en ik heb daarmee vier verschillende outfits gemaakt. Benieuwd naar mijn ervaringen met OTTO en de kledingstukken? Lees dan deze blog.

Outfits

outfits

Dit is de eerste jurk die ik heb gekocht. Het is een wijd uitlopende jurk en daarom heb ik hem dan ook in een maat S gekocht. Hij past echt perfect en ik kan dan ook mijn taille accentueren met de leuke band die ik rond mijn middel kan binden. Dit jurkje doet mij een beetje denken aan een Chinese jurk.

Het tweede jurkje wat ik heb gekocht is echt perfect voor de zomer. Het heeft de perfecte lengte en heeft geen mouwen. Deze ga ik zeker dragen wanneer het weer wat warmer wordt in Nederland. Ik hoop dat dit snel gebeurd, want ik kan echt niet wachten.

Ik ben echt verliefd op dit Levi’s shirt. Normaal heb ik met een wit shirt dat het doorschijnt, maar dat is bij deze jurk niet het geval.

Dit shirt is echt perfect om met dit weer te dragen met een leuk zwart vest of de leuke zwarte jas die ik op deze foto draag. In de zomer zou ik dit shirt dragen met slechts wat zwarte skinnies. Ik ben er echt verliefd op.

Ook deze trui heb ik gekocht. Het is een donkerrode trui, gemaakt van een redelijk dikke stof. Ik heb hem gekocht in een maat M, omdat ik het altijd mooi vind wanneer een trui wat groter eruit ziet. Het is voor de rest een hele simpele trui, die eigenlijk helemaal niet doorschijnt. Wel draag ik er een hemdje onder, omdat de trui zonder een hemdje enigszins kriebelt, maar dat is eigenlijk wel met alle truien.

Welke outfits zijn jouw favoriet?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

2 Reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.