Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
4x leuke outfits voor de lente
2 Comments

Written by Celine

28 maart 2018

Een tijdje geleden was ik heerlijk aan het shoppen bij OTTO. Een webshop met een hoop verschillende merken en kledingstukken. Ik heb daarom ook vier verschillende kledingstukken gekocht in de sale en ik heb daarmee vier verschillende outfits gemaakt. Benieuwd naar mijn ervaringen met OTTO en de kledingstukken? Lees dan deze blog.

Outfits

outfits

Dit is de eerste jurk die ik heb gekocht. Het is een wijd uitlopende jurk en daarom heb ik hem dan ook in een maat S gekocht. Hij past echt perfect en ik kan dan ook mijn taille accentueren met de leuke band die ik rond mijn middel kan binden. Dit jurkje doet mij een beetje denken aan een Chinese jurk.

Het tweede jurkje wat ik heb gekocht is echt perfect voor de zomer. Het heeft de perfecte lengte en heeft geen mouwen. Deze ga ik zeker dragen wanneer het weer wat warmer wordt in Nederland. Ik hoop dat dit snel gebeurd, want ik kan echt niet wachten.

Ik ben echt verliefd op dit Levi’s shirt. Normaal heb ik met een wit shirt dat het doorschijnt, maar dat is bij deze jurk niet het geval.

Dit shirt is echt perfect om met dit weer te dragen met een leuk zwart vest of de leuke zwarte jas die ik op deze foto draag. In de zomer zou ik dit shirt dragen met slechts wat zwarte skinnies. Ik ben er echt verliefd op.

Ook deze trui heb ik gekocht. Het is een donkerrode trui, gemaakt van een redelijk dikke stof. Ik heb hem gekocht in een maat M, omdat ik het altijd mooi vind wanneer een trui wat groter eruit ziet. Het is voor de rest een hele simpele trui, die eigenlijk helemaal niet doorschijnt. Wel draag ik er een hemdje onder, omdat de trui zonder een hemdje enigszins kriebelt, maar dat is eigenlijk wel met alle truien.

Welke outfits zijn jouw favoriet?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.