Follow:
TB

30 day challenge, results!

Door Celine – Eindelijk Dilaisah en ik zijn van die challenge af! Het was even zwaar maar we hebben het volgehouden. Zie hier de resultaten!

Ik deed de 30 day split challenge.

Wat vond je van de challenge?

Aan het begin vond ik de challenge heel leuk, ik had er helemaal zin in. Na een tijdje, ongeveer bij dag 15 begin hij te vervelen. Er zit niet echt variatie in en je hebt nooit een rustdag. Toch heb ik hem vol gehouden voor jullie!
Was het zwaar?

Het was echt vreselijk zwaar. Ik heb nog nooit zoveel gescholden. Ik heb een alfabet van scheldwoorden ontworpen.
Heb je nog tips voor iemand die deze challenge wil doen?

Kijk als je in de spagaat zit een youtube video of luister muziek. Hierdoor word je afgeleid en gaat de tijd sneller. Ook heb ik de tijd steeds in tweeën gedeeld. Dus bijvoorbeeld ik moest 3 minuten dan doe ik 1.30 min twee keer met een pauze ertussen. Het is namelijk niet goed voor je spieren als je het zolang achter elkaar vol houdt.
De resultaten!


Dilaisah over the 30 day plank challenge.

Wat vond je van de challenge?
Het was heel erg uitdagend. Toen deze challenge afgelopen was, was ik heel erg blij. Al die moeite leverden toch wat op. Het leverde wat gespierdere buikspieren op en daar ben ik heel erg blij mee.

Was het zwaar?
Deze challenge was zeker zwaar. Als je ergens in het midden van de challenge was dan begonnen je handen opeens te shaken. Heel erg eng. Ook voelde je het heel erg in je buik. Dat was de bedoeling.

Heb je tips voor iemand die deze challenge ook wilt doen?
Als je aan deze challenge wilt beginnen, doe er dan een beloning of doel aan vast. Dat motiveerde je om door te blijven gaan. Dat is heel erg handig voor de dagen waar het iets moeilijker is.

Resultaten!

Ga jij ook een van deze challenges doen?
-Celine

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Sanne Rozendal

  Geen tijd en geen zin om een challenge te doen (ik heb de Ice Bugget Challenge gedaan!) Maar wow goed bezig geweest, trotsss! 😀

  30 augustus 2014 at 18:48
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Harsen / waxen

  Ik hoor heel vaak mensen zeggen dat harsen en waxen iets anders zijn, bijvoorbeeld laatst in de trein. (Ja, ik...

  Sluiten