Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
25 questions tag
1 Comments

Written by Celine

16 februari 2015
Door Anique – Ik vind het altijd heel erg leuk om op andere blogs te lezen over degene die achter de blog zit. Vandaag heb ik voor jullie de 25 questions tag voor jullie. Lees snel verder als je mijn antwoorden wilt weten.
1. HEB JE HUISDIEREN?
Ja! Ik heb een hond en twee konijnen.

2. NOEM 3 DINGEN DIE HET DICHTSTBIJ JE ZIJN
Lapop, mobiel en tv.

3. HOE IS HET WEER NU?
Zonnig. maar wel fris! Er staat een koude wind.

4. RIJ JE? EN ZO JA, HEB JE WEL EENS EEN ONGELUK GEHAD?
Nope, ik ben pas vijftien, dus geen rijbewijs voor mij.

5. HOE LAAT WAS JE VANOCHTEND WAKKER?
8.30. Echt veel te vroeg.

6. WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST GEDOUCHT?
Vanochtend. Dit weekend is carnaval en had me na het slapen maar even gedoucht, omdat ik onder het bier en andere shit zat.

7. WAT IS DE LAATSTE FILM DIE JE HEBT GEZIEN?
Gooische vrouwen 2 denk ik.. Ik ging met een vriendin naar Den Haag en hebben toen de film bij Pathé gezien.

8. WAT STAAT ER IN JE LAATSTE SMSJE?
Ik maak er maar even whatsappje van, haha, ”Ja, doe dat maar.” Het ging over hoe een vriendin en ik verkleed gaan vanavond naar de carnaval.

9. WAT IS JE RINGTONE?
Standaard Iphone ringtone.

10. BEN JE WEL EENS IN EEN ANDER LAND GEWEEST?
Ja! Ik vind reizen superleuk! Ik ben in Spanje, Portugal, Marokko, Duitsland en Griekenland geweest.

11. HOU JE VAN SUSHI?
Mwah, ligt eraan,,.

12. WAAR DOE JE BOODSCHAPPEN?
Ik doe gelukkig nooit boodschappen, dat doet mijn moeder. Gelukkig maar, ik heb een hekel aan boodschappen doen.

13. HEB JE OOIT MEDICIJNEN GESLIKT OM EERDER IN SLAAP TE VALLEN?
Nee, nog nooit. Ik val altijd vrij snel in slaap.

14. HOEVEEL BROERS EN ZUSSEN HEB JE?
Ik heb één broer, hij is 22.

15. HEB JE EEN COMPUTER OF LAPTOP?
Laptop van Toshiba.

16. HOE OUD WORD JE OP JE VOLGENDE VERJAARDAG?
16!
17. DRAAG JE EEN BRIL OF LENZEN?
Ja! Ik heb aan één oog =3,25. Meestal draag ik lenzen.

18. VERF JE JE HAAR?
Ja, donkerblonde lowlights.
19. WAT BEN JE VAN PLAN VANDAAG TE GAAN DOEN?
Vanavond gaan we weer feesten en carnavallen!

20. WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST GEHUILD?
Ik zou het niet weten.

21. WAT IS JE FAVORIETE PIZZABELEG?
Mozzarella.

22. EET JE LIEVER EEN HAMBURGER OF EEN CHEESEBURGER?
Geen idee, ik eet eigenlijk nooit hamburgers of cheeseburgers.

23. HEB JE WEL EENS EEN NACHT DOORGEHAALD?
Ja, natuurlijk.

24. WAT IS DE KLEUR VAN JE OGEN?
Blauw.

25. KAN JE HET VERSCHIL PROEVEN TUSSEN PEPSI EN COCA COLA?
Nope, ik drink geen cola.

Neem deze tag vooral over als je dat wilt! 


  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.