Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
25 questions tag
1 Comments

Written by Celine

16 februari 2015
Door Anique – Ik vind het altijd heel erg leuk om op andere blogs te lezen over degene die achter de blog zit. Vandaag heb ik voor jullie de 25 questions tag voor jullie. Lees snel verder als je mijn antwoorden wilt weten.
1. HEB JE HUISDIEREN?
Ja! Ik heb een hond en twee konijnen.

2. NOEM 3 DINGEN DIE HET DICHTSTBIJ JE ZIJN
Lapop, mobiel en tv.

3. HOE IS HET WEER NU?
Zonnig. maar wel fris! Er staat een koude wind.

4. RIJ JE? EN ZO JA, HEB JE WEL EENS EEN ONGELUK GEHAD?
Nope, ik ben pas vijftien, dus geen rijbewijs voor mij.

5. HOE LAAT WAS JE VANOCHTEND WAKKER?
8.30. Echt veel te vroeg.

6. WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST GEDOUCHT?
Vanochtend. Dit weekend is carnaval en had me na het slapen maar even gedoucht, omdat ik onder het bier en andere shit zat.

7. WAT IS DE LAATSTE FILM DIE JE HEBT GEZIEN?
Gooische vrouwen 2 denk ik.. Ik ging met een vriendin naar Den Haag en hebben toen de film bij Pathé gezien.

8. WAT STAAT ER IN JE LAATSTE SMSJE?
Ik maak er maar even whatsappje van, haha, ”Ja, doe dat maar.” Het ging over hoe een vriendin en ik verkleed gaan vanavond naar de carnaval.

9. WAT IS JE RINGTONE?
Standaard Iphone ringtone.

10. BEN JE WEL EENS IN EEN ANDER LAND GEWEEST?
Ja! Ik vind reizen superleuk! Ik ben in Spanje, Portugal, Marokko, Duitsland en Griekenland geweest.

11. HOU JE VAN SUSHI?
Mwah, ligt eraan,,.

12. WAAR DOE JE BOODSCHAPPEN?
Ik doe gelukkig nooit boodschappen, dat doet mijn moeder. Gelukkig maar, ik heb een hekel aan boodschappen doen.

13. HEB JE OOIT MEDICIJNEN GESLIKT OM EERDER IN SLAAP TE VALLEN?
Nee, nog nooit. Ik val altijd vrij snel in slaap.

14. HOEVEEL BROERS EN ZUSSEN HEB JE?
Ik heb één broer, hij is 22.

15. HEB JE EEN COMPUTER OF LAPTOP?
Laptop van Toshiba.

16. HOE OUD WORD JE OP JE VOLGENDE VERJAARDAG?
16!
17. DRAAG JE EEN BRIL OF LENZEN?
Ja! Ik heb aan één oog =3,25. Meestal draag ik lenzen.

18. VERF JE JE HAAR?
Ja, donkerblonde lowlights.
19. WAT BEN JE VAN PLAN VANDAAG TE GAAN DOEN?
Vanavond gaan we weer feesten en carnavallen!

20. WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST GEHUILD?
Ik zou het niet weten.

21. WAT IS JE FAVORIETE PIZZABELEG?
Mozzarella.

22. EET JE LIEVER EEN HAMBURGER OF EEN CHEESEBURGER?
Geen idee, ik eet eigenlijk nooit hamburgers of cheeseburgers.

23. HEB JE WEL EENS EEN NACHT DOORGEHAALD?
Ja, natuurlijk.

24. WAT IS DE KLEUR VAN JE OGEN?
Blauw.

25. KAN JE HET VERSCHIL PROEVEN TUSSEN PEPSI EN COCA COLA?
Nope, ik drink geen cola.

Neem deze tag vooral over als je dat wilt! 


  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.