Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
25 food vragen tag
0 Comments

Written by Celine

8 december 2014

Door Anique – Ik zocht op het internet naar een leuke tag en toen kwam ik deze superleuke tag tegen bij Teske. Lees snel verder als je mijn antwoorden op de vragen van de 25 food vragen tag wilt weten. 

Wat is je favoriete ontbijt?Ehm, ik heb echt altijd haast ’s ochtends, dus meestal neem ik yoghurt (soms Griekse yoghurt). Maar als ik echt te laat ben, eet ik een paar volkoren crackers op de fiets, onderweg naar school.

Hoe drink je je koffie?Ik dronk eerst echt altijd koffie, maar ik ben er mee gestopt. Koffie is sowieso niet echt gezond en ik krijg echt enorme hoofdpijn als ik geen koffie op had. Toen dacht ik: “Oké, dit is niet goed, ik ga stoppen met koffie drinken!” Nu drink ik altijd thee.

Wat zit er op je lievelingsbroodje?Kaas of mozzarella, tomaat en pesto.

Soep of salade?Mag ik ze ook allebei kiezen?

Wat is je favoriete kookboek?Ik heb geen favoriete kookboek. (Ik heb überhaupt geen kookboek)

Nooit meer zoet of nooit meer hartig?
Nooit meer hartig. Ik ben een enorme zoetekauw. Ik hou van chocola! Can’t live without.

Welke keuken (land) is je favoriet?
Oefff, moeilijke! Ik hou van de Italiaanse keuken. Maar Aziatische keuken vind ik ook onwijs lekker.

Wat is je favo foodfilm?
Ik wist niet dat er foodfilms zijn?
Wat is je meest ultieme guilty pleasure?Yoghurt met hagelslag. Echt, mensen verklaren me soms voor gek, maar ik vind dat zo lekker!

Wie is je grootste inspiratiebron?Ik heb niet echt een inspiratiebron op gebied van koken, maar ik vind plaatjes van food op weheartit wel onwijs lekker en inspirerend.

Thuis koken of uit eten gaan?Allebei!

High end of Low profile?
Low profile, ik heb echt nog nooit bij een onwijs duur restaurant gegeten ofzo.

Wat is je lievelings restaurant?Copper in Noordwijk.

Boodschappen doe ik bij….
Gelukkig doet mijn moeder de boodschappen want ik heb een hekel aan boodschappen doen. Ik háát het echt zo erg.

Het lekkerste wat ik ooit heb gegeten is..Varkenshaas met tomaat, mozzarella en pesto.

Wat is je favo cocktail?Malibu Sunrise en Passoa Jus.
Koffie met George Clooney of Heston Blumenthal?Wie is Heston Blumenthal?  Oke. Ik heb hem gegoogled. Ik ga toch echt voor George Clooney.

Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?Ehm eten natuurlijk. Nee, ik kan niet zonder pesto.

Wat zit er op jouw pizza?Ik eet eigenlijk alleen pizza mozzarella.

Wat lust je echt niet?
Boerenkool. Uhwl dat vind ik zó vies.

Mijn inspiratiebron is…Weheartit.

Het gekste wat ik ooit heb gegeten…Gefrituurde sprinkhaan. Is eigenlijk best lekker.

Wat staat er op je food bucket list?Ik eet wat ik wil, dus ik heb geen food bucket list.

Ik kan niet leven zonder…
Kaas en chocola. 
 Volg ons ook op bloglovin.

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.