Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
20 herinneringen aan vroeger

Geschreven door Celine

14 september 2015

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie een artikel waar ik de leukste herinneringen aan vroeger, je kindertijd, deel. Lees snel verder voor wat jeugdsentiment.

1. ‘De jongens pakken de meisjes’ spelen.

2. De haren van je Barbies kort knippen en vervolgens spijt ervan hebben.

3. Spreekbeurten geven over je huisdier of je sport.

4. Zwemles en met kleren aan zwemmen! Ik vond het altijd superstom om met kleren aan te zwemmen, omdat ik niet begreep waarom je dat zou willen hahaha.

5. Steppen. Do I need to say more?

6. Je knuffels namen meer dan de helft van de ruimte in bed in beslag.

7.  Niet naar bed willen gaan.

8. En ’s ochtends enorm vroeg wakker worden en dan beneden televisie ging kijken.

9.  Losse tanden! En de tandenfee natuurlijk.

10. Veel ruzie met je  broer of zus.

11. Traktaties op school als je jarig was.

12. Heel graag naar de McDonalds wilde, maar dat het nooit mocht van je ouders.

13. Voorgelezen worden voordat je ging slapen.

14. Vader en moedertje spelen!

14. Diddle plaatjes verzamelen.

15. Buitenspelen! Hutten bouwen, in bomen klimmen, verstoppertje, tikkertje, noem maar op.

16. En als de straatlantaarns aangingen, moest je weer naar binnen.

17. Een vriendenboekje! Ik kwam laatst de mijne tegen en oh dat was zo leuk om terug te lezen!!

18. Overal op zoek gaan naar de cadeautjes die je zou krijgen met je verjaardag en Sinterklaas.

19. Tijdens Sinterklaas je schoen zetten en zoveel mogelijk sinterklaasliedjes zingen.

20. Een ijsje uitkiezen was de allermoeilijkste beslissing die je toen moest maken.

 

Dit waren ze! Heb jij nog een leuke herinnering aan vroeger die hier niet tussen staat?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Mandy

    Leuk artikel, je haalt een hoop jeugdsentiment bij me naar boven 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.