Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
20 facts about The Beautyboulevard.

Geschreven door Celine

11 januari 2015

Door Celine – Vandaag leek het me weer eens leuk om een tag te doen. Toen ik aan een tag dacht, dacht ik meteen aan dat jullie me wat beter moeten leren kennen, maar ik heb natuurlijk de 20 facts about me al gedaan. Daarom vandaag de 20 facts about The Beautyboulevard!

1. We zijn een beauty, fashion en lifestyle blog.

2. Anique heeft de naam bedacht.

3. Ik heb de hele lay-out in elkaar gezet. ( Teveel codes pff!)

4. We begonnen met zijn drieën. Anique en ik waren erg enthousiast, maar het andere meisje met wie we samenwerkte stopte al toen ze ons zag.

5. Wij zijn al eeuwen opzoek naar gastbloggers, maar altijd zeggen ze op het laatste moment af.

6. Er staan nu al bijna 160 artikelen online op The Beautyboulevard.

7.  Wij zijn dit blog begonnen, omdat Anique een berichtje op een forum had geplaatst dat ze graag een blog zou willen.

8. Wij lezen elke reactie die jullie op een artikel posten en die reacties vinden wij altijd helemaal geweldig.

9. The Beautyboulevard is ontstaan op 7 juli 2014.

10. Als het vakantie is, dan komt er elke dag een artikel online op The Beautyboulevard.

11. Na een paar dagen, nadat we ons blog hadden gevormd hadden we nog iemand anders gevonden om eigenaar te zijn. Alleen na een paar weken was zij er ook al mee gekapt. (Wij zijn gewoon eng ofzo).

12. The Beautyboulevard bestaat uit twee 15-jarige meiden, Celine en Anique. (Wow! Plottwist!)

13. The Beautyboulevard heeft heel veel verschillende social media accounts, zoals instagram, twitter, facebook en je kunt je natuurlijk abonneren op onze nieuwsbrief.

14. Wij hebben The Beautyboulevard opgericht voor de lol. Het is gewoon super leuk om artikelen te schrijven en om mensen te helpen.

15. Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag komt er een artikel online.

16. The Beautyboulevard heeft super lieve lezers.

17. Elk seizoen passen we de achtergrond en kleur van ons The Beautyboulevard aan.

18. The Beautyboulevard heeft bijna net zoveel volgers op bloglovin dan artikelen online. Voor elke volger een artikel.

19.  The Beautyboulevard bestaat nu langer dan een half jaar. Time flies.

20. The Beautyboulevard blijft nog heel lang bestaan. Zolang als mogelijk is!

-Celine

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

3 Reacties

  1. thesparklingbeauty

    Leuke tag! Ik zag mijn eigen reacties bij de reacties staan haha. Ik heb eigenlijk een vraagje aan jullie, hebben jullie betaald voor de .com of werken jullie samen met een bedrijf?? xx

    Antwoord
  2. The Beauty boulevard

    Dankjewel! Als je even een mailtje stuurt, dan kan ik je vraag beantwoorden. 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.