Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
12x foto’s met een zomers tintje
3 Comments

Written by Celine

26 mei 2017

De laatste dagen is het weer echt prachtig en ik hoop dat het zo lang blijft. Met dit prachtige weer kan ik natuurlijk een hoop foto’s maken en dat heb ik natuurlijk ook gedaan. De vogeltjes en de andere beestjes waren vandaag extra fotogeniek, dus geniet.

Vogeltjes

Ik ben zo blij dat we vier daagjes vrij zijn. De laatste dagen was het op school echt niet te harde. Ik had een presentatie en de leraar vond het een goed plan om de ramen dicht te houden.. Wat een bloed hitte was het toen.

Toch moet ik proberen om een beetje bruin te worden. Ik ben zo wit dat ik zowat licht geef. Ik ben gisteren wel een heel klein beetje bruin geworden en daar ben ik al heel blij mee.

Nog meer foto’s

Ik heb gisteren de hele dag aan mijn blog gewerkt en ik hoop dit vandaag ook te doen. Ik heb gisteren drie artikelen geschreven en ingepland en dat is toch best veel als je bedenkt dat ik er normaal maar eentje doe.

Toch wil ik proberen om meer te gaan bloggen. Het bevalt me altijd wel wanneer ik een aantal artikelen heb ingepland. Dat zorgt voor een hoop minder stress. Dan kan ik tenminste gewoon rustig een artikel maken, in plaats van heel snel.

Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten van het heerlijke weer en dat er nog een hoop mooie dagen aanzitten te komen. Geniet ervan!

Voor meer tuin tips, kijk op Moestuin Stekjes!

Wat heb jij met deze warme dagen gedaan?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

3 Reacties

  1. MC Kleuver

    Mooie groene foto’s. Hele scherpe afbeeldingen heb je kunnen maken!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.