Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
12x foto’s met een zomers tintje
3 Comments

Written by Celine

26 mei 2017

De laatste dagen is het weer echt prachtig en ik hoop dat het zo lang blijft. Met dit prachtige weer kan ik natuurlijk een hoop foto’s maken en dat heb ik natuurlijk ook gedaan. De vogeltjes en de andere beestjes waren vandaag extra fotogeniek, dus geniet.

Vogeltjes

Ik ben zo blij dat we vier daagjes vrij zijn. De laatste dagen was het op school echt niet te harde. Ik had een presentatie en de leraar vond het een goed plan om de ramen dicht te houden.. Wat een bloed hitte was het toen.

Toch moet ik proberen om een beetje bruin te worden. Ik ben zo wit dat ik zowat licht geef. Ik ben gisteren wel een heel klein beetje bruin geworden en daar ben ik al heel blij mee.

Nog meer foto’s

Ik heb gisteren de hele dag aan mijn blog gewerkt en ik hoop dit vandaag ook te doen. Ik heb gisteren drie artikelen geschreven en ingepland en dat is toch best veel als je bedenkt dat ik er normaal maar eentje doe.

Toch wil ik proberen om meer te gaan bloggen. Het bevalt me altijd wel wanneer ik een aantal artikelen heb ingepland. Dat zorgt voor een hoop minder stress. Dan kan ik tenminste gewoon rustig een artikel maken, in plaats van heel snel.

Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten van het heerlijke weer en dat er nog een hoop mooie dagen aanzitten te komen. Geniet ervan!

Voor meer tuin tips, kijk op Moestuin Stekjes!

Wat heb jij met deze warme dagen gedaan?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

3 Reacties

  1. MC Kleuver

    Mooie groene foto’s. Hele scherpe afbeeldingen heb je kunnen maken!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.