Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
100% vegan producten: Skincare & makeup
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

20 januari 2020

Als ik 100% vegan producten kan gebruiken, dan doe ik dat ook en dan ook natuurlijk met skincare. Lavera stuurde mij een pakket vol met heerlijke nieuwe vegan skincare op. Benieuwd naar deze vegan producten? Lees dan deze blog.

100% vegan producten

Lavera staat voor zijn natuurlijke producten en daar kunnen vegan producten natuurlijk niet missen! Kwaliteit is uiterest belangrijk bij Lavera en daarom zijn de producten allemaal getest door een onafhankelijk instituut. Alle producten van Lavera zijn NATRUE gecertificeerd en dat betekent datt het product natuurlijk is. Zo’n 95% van het assortiment van Lavera is veganistisch, maar helaas de make-up nog niet. Alle producten die je hieronder ziet, zijn wel 100% vegan!

Deze body lotion is van de basic sensitiv lijn. Deze lijn is speciaal voor de mensen met een gevoelige huid en bevat alleen maar producten voor natuurlijke verzorging voor het hele lichaam. De bodylotion trekt erg snel in, maar toch krijg ik na het opsmeren een strak gevoel op mijn huid. Dit heb ik met andere bodylotions niet.

Deze douchegel zorgt voor het verwijderen van schadelijke stoffen uit het milieu zoals fijnstof, door middel van actieve ingrediënten zoals biologische algen en natuurlijke antioxidanten. Hij ruikt echt heerlijk!

Deze douchescrub bevat biologische rozemarijn en zachte jojoba scrubdeeltes om dode huidcellen te verwijderen. Deze scrub gebruik ik vaak voor het epileren en hij ruikt echt heerlijk!

Anti-ageing Night Cream

Deze anti-ageing creme bevat het natuurlijke co-enzym Q10. Dit enzym stimuleert het herstel van de huidcellen tijdens de slaap en geeft de huidcellen nieuwe energie. Het verzorgt intensief door de formule van biologische sheaboter en biologische jojoba. Voor een frisse en zahcte huid in de ochtend!

Dit product zal ik nog niet heel snel gebruiken, maar het klinkt als een goed product!

All-round cream

100% vegan producten

Deze all-round cream is perfect voor de extreem droge huid (en daar moet ik nou net last van hebben). De all-round cream bevat organische shea boter en amandel olie. Hij is echt heerlijk voor als je last hebt van een extreem droge huid en hij werkt dan ook goed!

Intensieve kuur voor de huid

100% vegan producten

Op het eerste gezicht weet je waarschijnlijk niet wat dit is (nou, ik tenminste niet). Maar dit is dus een two-phase intensive firming treatment (jup, dat zegt je nog steeds helemaal niks). Deze kuur is gemaakt van biologische karanja-olie en edelweissextract. Dit hydrateert de huid intensief en stimuleert het collageensystem. Het gaat daarnaast huidveroudering tegen en verstevigt je huid.

Je kan deze kuur op twee manieren gebruiken. Ten eerste kan je een week lang deze dagelijks aanbrengen na het reinigen van de huid. Dit zorgt voor een intensieve verzorging. Daarnaast kan je een keer per week deze kuur aanbrengen na het reinigen van de huid. Dit zorgt voor een reguliere verzorging.

Met deze koude winter is een lip balm zeker niet mis. Ik ben meer van de reguliere lip balsems, in plaats van een tube, maar het product zelf werkt wel erg goed! Het zorgt voor een zachte verzorging en als ik het in de avond opsmeer, dan heb ik de volgende dag zachte lippen!

100% vegan Sheetmasks

Deze sheetmasks zijn gemaakt van TENCEL. Dit is een materiaal die 100% biologisch afbreekbaar is. Het glow sheetmask, de rode, bevat antioxidanten van biologisch lychee extract, biologische frambozen en biologisch dragonfruit.

Het hydraterende sheetmasker is gebaseerd op natuurlijk hyaluronzuur, biologische komkommer en gletsjer water voor intensieve hydratatie van de huid.

Moisturising cream

100% vegan producten

Ook deze lijn is voor de gevoelige huid, geweldig! Deze creme heb ik nog niet geprobeerd, maar het beloofd veel goeds! De creme is gemaakt van organische aloe vera en jojoba en is voor de normale tot gecombineerde huid. Ik ga proberen of hij ook wat is voor de droge huid!

100% vegan producten

Deze hand-creme is ook voor de gevoelige huid en hij is echt perfect! Het is een kleine tube, waardoor je deze mee kan nemen op vakantie.

100% vegan deodorant

Roller deodorants gebruik ik vaak voor vakantie en daarom komt deze perfect van pas! Ook deze is voor de gevoelige huid en hij lijkt me perfect voor wanneer ik net mijn oksels heb geëpileerd.

Mascara

100% vegan producten 100% vegan producten 100% vegan producten

Deze mascara is natuurlijk ook 100% vegan en is gemaakt van biologisch suiker als bindmiddel. Dit zorgt voor flexibiliteit, stevigheid en grip.

Ik had nog een nieuwe (vegan) mascara nodig, dus deze komt zeker van pas!

Gebruik jij vaak 100% vegan producten?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Koopjes van week 4 | Kortingsoverzicht

Koopjes van week 4 | Kortingsoverzicht

Ik houd echt niet normaal veel van koopjes. Dit is dan ook de reden waarom ik elke week weer een nieuw kortingsoverzicht deel. Deze keer deel ik de koopjes van week 4 en er zitten weer een aantal geweldige koopjes bij! Deze post bevat affiliate...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.