Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
10 dingen die bloggers altijd doen
9 Comments

Written by Celine

7 december 2015

image1 [259634]

Sinds ik een blog heb ben ik erg veranderd. Niet qua karakter, maar meer qua dingen die ik doe. Vandaag vertel ik wat bloggers altijd doen (uit eigen ervaring!).

♥ Het herfst/winter seizoen haten, omdat het dan schemerig wordt en het zelfs overdag niet meer helemaal licht is waardoor je geen goeie foto’s kan maken. Ik heb hier de laatste tijd zoveel moeite mee. Ik probeer nu als ik foto’s moet maken dit rond één uur te doen, maar soms lukt het niet om foto’s te maken.

 

♥ Naar elke gelegenheid je camera meenemen. Dit wil ik steeds doen, maar het is nogal gevaarlijk om met een dure camera rond te lopen in bijvoorbeeld de stad.

♥ Van elk ding een foto willen maken, zodat je daar een artikel over kan schrijven. Of deze foto gebruiken voor bijvoorbeeld Instagram.

♥ Meestal op school tijdens de les op artikel ideeën komen en dan vervolgens dit snel opschrijven in je schrift of zelfs al uitwerken.

♥ Wanneer je geen inspiratie hebt vervolgens naar je word document staren, alsof er dan opeens inspiratie naar je toe vliegt. Meestal staar ik gewoon twee uur naar mijn word document en dan staan er misschien twee zingen op de pagina. Geweldig!

insta

♥ Een dag plannen om vooruit te werken, maar vervolgens erachter komen dat je geen tijd hebt.

♥ Elke foodblogger maakt sowieso elke keer een foto van haar eten om vervolgens een recept en artikel over te schrijven. Geef maar toe!

♥ Elke travelblogger kijkt elke week wel eens op internet naar de geweldigste plekjes in Nederland of verder om te bezoeken.

♥ Elke beautyblogger komt elke keer als ze in de stad is wel bij de Kruidvat of Etos om de laatste producten te bekijken, natuurlijk slaan wij de aanbiedingen niet over. Vooral 1+1 gratis zijn wij gek op!

♥ Als aller laatste, elke blogger wordt gelukkig van bloggen! Het is een passie!

Welke dingen doe jij altijd als blogger?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

9 Reacties

 1. Rilana

  Dit zijn een aantal hele herkenbare punten haha! En van bloggen wordt je inderdaad gelukkig, het is gewoon zo ontzettend leuk om weer lekker bezig te zijn aan je blog! 🙂

  Antwoord
 2. Julia

  Bij veel van deze punten kan ik me inderdaad wel herkennen.. Oeps!

  Antwoord
 3. Mariska

  Ik kom sowieso al veel in de etos en kruidvat. En de ici paris xl en de Douglas. En de flormar en de golden rose. Dat krijg je als die allemaal op loopafstand zitten, en van bloggen wordt het niet beter!

  Antwoord
 4. Karlien

  Yup ik heb artikelen tot in het voorjaar klaar staan maar nog steeds inspiratie genoeg om nu al heel 2016 vol te plannen 😉

  Antwoord
 5. Mandy

  Haha leuk artikel, alles is zo herkenbaar!

  Antwoord
 6. anna

  Wat een leuk en herkenbaar artikel! Ik word zo blij van de 1+1 gratis acties 😀

  Antwoord
 7. Storia Dolce

  Van bloggen word ik zó gelukkig van.
  Leuke artikel, heel herkenbaar, haha!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.