Follow:
Winacties

Win een zonnebril naar keuze!

Iedereen houdt we van een zonnebril en al helemaal als ze goedkoop zijn. All cheap sunglasses biedt super leuke zonnebrillen aan tegen een klein prijsje. Dit komt doordat ze rechtstreeks samen werken met hun fabrikanten en daarom bieden zij de beste prijs kwaliteit verhouding in de markt.

Als je iets besteld wil je dat natuurlijk wel zo snel mogelijk in huis hebben. Alle bestellingen die je bij deze webshop besteld voor 17:00 worden nog dezelfde dag verzonden. Zo heb je de zonnebril de volgende dag in huis!

Deze webshop biedt zonnebrillen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Mannen kunnen dus ook meedoen met deze super leuke winactie. Ik mag namelijk een zonnebril naar keuze weg geven aan één van mijn lezers!

zonnebril

Ik heb deze bril voor mijn moeder besteld als verjaardags cadeautje. Het is een prachtige bril en je wordt goed beschermd tegen de zon. Binnenkort komt er nog een uitgebreidde review over deze super leuke zonnebril online! Ik krijg tenminste al zin in de zomer of natuurlijk het warme weer wat we de laatste paar dagen hebben gehad.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg The Beautyboulevard op Facebook.
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen.

Wat kan je doen voor extra kans

Deze winactie loopt tot 30 juli 2017, succes!

Wat vind jij van deze leuke zonnebril?

Related:

Previous Post Next Post

24 Comments

 • Reply Marian B

  Wat een leuke zonnebril. Niet te groot, en de twee steentjes aan de zijkant zijn ook leuk. Een nieuwe zonnebril kan ik wel gebruiken, mijn zoontje kreeg mijn zonnebril te pakken en helaas heeft die het niet geheel overleefd 😉

  7 juli 2017 at 20:13
 • Reply NELEvan MamaExpert

  Heb aan alle voorwaarden voldaan, gewoon omdat een meisje (een vrouw in mijn geval) nóóit te weinig zonnebrillen kan hebben

  7 juli 2017 at 23:01
 • Reply Anita H.

  Ik doe graag mee!

  8 juli 2017 at 23:31
 • Reply Anita H.

  Ik wil graag meedoen!

  9 juli 2017 at 00:28
 • Reply Natasja

  Hoe geweldig zou het zijn!!! Wen degelijke mooie zonnberil bind je niet vaak voor een redelijke prijs.. als t een goedkope zonnebril is, dan is het vaak gauw kapot en voor kwaliteit betaal je vaak de jackpot .. naar mijn mening dan he..
  Dpe heel graag mee met deze actie❤❤ volg alle pagina’s

  10 juli 2017 at 07:33
 • Reply Natasja

  Wen is een .. bind is vind.. pfff

  10 juli 2017 at 07:33
 • Reply Mira Schuttevaar

  Wat een gave zonnebril! Ik doe graag mee! En ben uiteraard jullie allemaal gaan volgen op FB en IG!

  11 juli 2017 at 12:27
 • Reply Mira Schuttevaar

  Wat een gave zonnebril! Ik doe graag mee! En ben jullie uiteraard gaan volgen op FB en IG.

  11 juli 2017 at 12:29
 • Reply Linda Post

  Ik vind deze wel leuk. Ik hou zelf niet zo van bijvoorbeeld een zwarte zonnebril, mij te donker. Dan krijg ik helemaal zo’n bleek gezicht haha.

  12 juli 2017 at 13:47
 • Reply lisanne bons

  Doe graag mee. Ik draag het hele jaar zonnebrillen omdat ik last heb van migraine. Vooral in de auto heb ik zonnebrillen nodig als de zon schijnt. Dus een mooi nieuw exemplaar ben ik altijd blij mee.

  12 juli 2017 at 21:45
 • Reply Marcia Kan

  Jaaaa, deze actie komt als geroepen! Ik waag graag een kansje, niet voor mezelf want ik draag een zonnebril op sterkte. Maar mijn man is toe aan een nieuwe zonnebril. Zijn oude exemplaar is recent kapot gegaan, niet handig zo net voor de zomervakantie. Ik ga hard duimen voor een beetje geluk!

  13 juli 2017 at 00:08
 • Reply Corinne

  Cute! Dat vind ik ervan 🙂 Ik doe mee, nu ik mijn lenzen weer in kan, ben ik toe aan een blits brilletje (voor in de zon dan…)

  13 juli 2017 at 11:52
 • Reply Wendy v V

  Leuk, ik doe mee. Kan wel een nieuwe zonnebril gebruiken.

  18 juli 2017 at 09:04
 • Reply nancy van der kamp

  ik doe graag mee! ik wil wel zon leuke hippe bril:P

  18 juli 2017 at 19:42
 • Reply Priscilla

  Ik wil graag meedoen met deze winactie. Ik volg je via Facebook. Een (extra) zonnebril is altijd welkom met deze mooie zomerse dagen.

  18 juli 2017 at 22:31
 • Reply Anita te Gussinklo

  Zeker een leuke zonnebril.
  Ik like beide Facebook pagina’s en volg je nu ook via Instagram

  19 juli 2017 at 20:04
 • Reply Liesbeth

  Ik kan heel goed een nieuwe bril gebruiken! Op mijn vorige ben ik gaan zitten 🙁

  22 juli 2017 at 17:28
 • Reply Marije

  Ik doe zeker mee! Ben erg benieuwd 🙂 Ziet er heel leuk uit. Liefs x

  22 juli 2017 at 21:49
 • Reply Sabrina

  Ik doe mee! Er kan altijd nog een zonnebril bij! En met die keus komt dat wel goed!

  23 juli 2017 at 00:08
  • Reply Sabrina

   Ik heb ook de extra kansen gedaan☺️

   23 juli 2017 at 00:08
 • Reply thebeautyblognl

  Leukkkk! Ik doe ook mee :). x

  23 juli 2017 at 09:59
 • Reply rinaldo dissel

  Ik doe graag mee als.verassing voor mijn vrouwtje

  25 juli 2017 at 18:16
 • Reply Marlies Hol

  Ik doe graag mee. Mijn zonnebril ben ik verloren op vakantie dus ik kan een nieuwe goed gebruiken

  26 juli 2017 at 10:47
 • Reply Charlotte Dona

  Heej!

  Ik heb alle stappen voltooid. Een zonnebril heb ik eigenlijk niet (stom éh?) en het lijkt me dus erg leuk om er een uit te mogen kiezen bij All Cheap Sunglasses. Ik heb al verschillende mooie modellen gezien.

  29 juli 2017 at 19:26
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Win een cadeaubon t.w.v 50 euro voor Ditverzinjeniet.nl!

  De vijfde winactie alweer. Vandaag kan je een cadeaubon winnen t.w.v 50 euro voor Ditverzinjeniet.nl! Op Ditverzinjeniet.nl vindt je de...

  Sluiten