Follow:
Bloggen Personal TB

Wat wil ik bereiken met mijn blog?

bereiken met mijn blog

Wat wil ik bereiken met mijn blog? Dat vraag ik me eigenlijk al een lange tijd af? Wat wil ik eigenlijk nog bereiken en wat heb ik allemaal al bereikt? Op het eerste gezicht klinkt dit als een makkelijke vraag, maar dat is eigenlijk niet het geval.

Als eerste wil ik bereiken dat ik meer contact met mijn lezers krijg. Ik heb redelijk veel contact met mijn Nederlandse lezers (alhoewel dit altijd nog meer kan worden!), maar met mijn Engelse lezers heb ik eigenlijk heel weinig contact. Ik heb geen Engelse Facebook pagina en eigenlijk wil ik daar verandering in brengen. Ik weet niet goed hoe ik dit ga doen. Moet ik nou gewoon mijn Engelse lezers op een knop laten drukken, zodat de Engelse vertaling wordt getoond of moet ik een aparte Facebook pagina maken? Ik zit hier al lang over te twijfelen en het duurt waarschijnlijk nog een tijdje, voordat ik een keuze heb gemaakt.

Als tweede wil ik toch nog een stukje groeien. Groter worden is leuk, maar het is natuurlijk niet een must. Ik ben al hartstikke blij met mijn bezoekers, maar ik probeer altijd wel meer te krijgen. Ik ben dan ook echt een perfectionist en als het kan dan doe ik er ook alles aan. Wat ik erg merk is dat als je op blogs reageert, dat je dan veel contact met deze blogger krijgt. Dit wil ik erg graag, maar ik ben soms een beetje te lui om te reageren op een blogpost. Vaak ook, omdat het reageren op een blog soms er moeilijk gaat, doordat je ergens moet inloggen en soms zelf de reactie opnieuw moet schrijven. Dit vind ik echt not-done.

Het derde wat ik wil verbeteren is mijn lay-out. Ik weet niet wat ik heb, maar ik ben nooit echt tevreden met mijn lay-out. Ik vind hem er nu wel mooi uitzien, maar er kan altijd nog wat verbeterd worden. Ik let altijd teveel op de details en ik weet het, de tijd die ik aan mijn lay-out besteed, kan ik eigenlijk beter aan het schrijven van blogs besteden. Toch vind ik het altijd erg belangrijk dat op een blog de lay-out er netjes uitziet. Soms zie ik mensen met blogs die echt fantastisch schrijven, maar dan ziet hun lay-out er niet geweldig uit. Soms heb ik dan wel de neiging om te helpen. Het installeren van een theme kan al een grote vooruitgang zijn.

Het laatste is dat ik wil dat mensen begrijpen waarom ik blog. Ik wil eigenlijk unieker worden en niet de zoveelste blog op het web zijn. Ik weet niet hoe ik dit moet doen en dat moet ik echt nog even uitvogelen. Ik heb altijd het idee dat ik wel ‘aparte’ producten review, maar misschien is dit helemaal niet het geval. Ik moet toch nog proberen unieker te worden, maar hoe dat zou ik nog niet weten. Misschien is het tijd om daarover te brainstormen of misschien komt het gewoon met de tijd. Moet lukken toch?

Wat wil jij nog bereiken met jouw blog? En als je geen blog hebt, wat zou jij nog willen bereiken in jouw leven?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Fabian

  Leuk om je doelen een keer te lezen. Bovendien heb ik er ook iets aan bij het lezen van deze blog posten. Make-up en fasion heb ik niet zo veel mee 🙂

  Doelen stellen is natuurlijk nooit verkeerd. Word je alleen maar beter van. Ben wel erg benieuwd wat het gaat worden met je facebook account.

  Mijn voornamelijke doel is mensen helpen en zo persoonlijk mogelijk te blijven

  29 juli 2016 at 11:11
 • Reply Ronny

  Persoonlijk zou ik voor een aparte fb gaan omdat google vertalen of welke vertaal site ook niet klopt je krijgt de raarste verbuigingen. Succes met je beslissing.

  31 juli 2016 at 08:40
  • Reply Celine

   Ik vertaal alles zelf, dus dat is geen probleem

   31 juli 2016 at 10:25
 • Reply Kim

  Leuk om te lezen wat jouw doelen zijn. Ik denk dat als je jouw blogs qua onderwerp dicht bij jezelf laar, je ook sneller uniek wordt. Elk mens is immers uniek. Blog over de dingen waar jij blij van wordt.

  31 juli 2016 at 08:46
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuk artikel, belangrijkste is om de blog bij jezelf te houden. Doe je niet anders voor dan dat je bent, alleen dan kun je succesvol zijn. Schrijf over onderwerpen of producten waar je achter staat.

  En ik vind je lay-out mooi

  7 augustus 2016 at 20:42
  • Reply Celine

   Ah wat lief van je! Daar heb je helemaal gelijk in.

   7 augustus 2016 at 20:50
 • Reply Sjoukje - meergeldminderstress

  Wat een goede vraag, je zet me aan het denken. Ik wil sowieso nog wel flink groeien, maar daarna? Ik moet er ook nog wel wat langer over nadenken.

  Ik vind contact met lezers ook heel belangrijk. Volgens mij gaat dat bij jou inderdaad al heel goed met je Nederlandse lezers. Heb je veel Engelstalige lezers? Ik vind het heel knap dat je tweetalig werkt.

  5 december 2016 at 20:44
 • Reply Rosita

  Ik ben net begonnen nu zo’n drie maanden. Ik wil vooral mensen inspireren en laten zien dat een beperking niet alleen maar drama is. Ik wil graag meer lezers en meer interactie met lezers.

  5 december 2016 at 20:48
 • Reply Elise Kruit

  Leuk om je doelen te lezen en goed dat je over je doelen nadenkt! Ben benieuwd wat je nog meer met je blog gaat doen.

  6 december 2016 at 04:39
  • Reply Celine Klooster

   Ik ben zelf ook heel benieuwd wat ik met mijn blog ga doen ahah..

   6 december 2016 at 10:20
 • Reply Lisette

  Je hoeft opzich ook niet een
  heel helder doel te hebben! Als je maar doet wat je leuk vindt en dan vormt de rest zich van zelf wel Ik vind ook dat je een mooie website hebt!

  6 december 2016 at 23:03
 • Reply Marguerita

  Leuk om over na te denken. Ik wil graag mijn werk maken van mijn blog! Create your own dream…

  24 januari 2017 at 20:56
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Beste bloggers: Wij moeten ook respect hebben voor het bedrijf zelf

  Een aantal weken geleden had ik een reeks artikelen geschreven aan de bedrijven zelf. Zo schreef ik over bedrijven die...

  Sluiten