Follow:
TB

Webshop Discovered | Su

Een webshop die zo goedkoop mogelijk is en waarbij de makers van de kleden een erg goed bestaan hebben. Dat is Sukhi.

Sukhi maakt kleden in vier verschillende landen, Marokko, India, Nepal en Turkije. In alle vier de landen kunnen de makers van de kleden volop hun passie in hun werk kwijt en leven ze onder erg goede levensomstandigheden. Sukhi gelooft in fair trade en daarom verdienen de makers van de kleden meer dan het gemiddelde salaris in die regios. Je kan ook verschillende kleden bestellen. Zo heb je onder ander, Beni Ouarain kleden, Vilten blaadjes kleden, bolletjeskleden, vervilte wollen draden kleden, patchwork kleden, stenen kleden en wollen lus kleden, genoeg om uit te kiezen dus!

sukhi

Ook besteld Sukhi in bulkorders. Dit is om de prijs zo laag mogelijk te houden. Dit betekent dat Sukhi de kleden maakt en verzend in partijen. Ook kun je kleden op maat laten maken. Je bepaald zelf de afmetingen en de kleuren en Sukhi zorgt ervoor dat het kleed op maat en naar eigen wens wordt gemaakt. Het kleed past dan perfect in je interieur en dat willen we toch allemaal?

grijstapijt

Dit bolletjes kleed is gemaakt van 100% wol. Elk bolletjes kleed bestaat uit duizenden bolletjes. Je kan op de website van Sukhi kiezen uit verschillende kleden, ronde of rechthoekige en ze zijn beschikbaar in allerlei verschillende kleuren. Ook worden de vloerkleden niet lichter van kleur, dit komt omdat Sukhi gebruik maakt van de beste materialen en verf van de hoogste kwaliteit. De garen worden meerdere keren geverfd en na het weven wordt het kleed ook nog eens gewassen. Op de site zie ik allerlei positieve reacties van de klanten. Goede begeleiding bij vragen, geweldige kwaliteit, erg voordelig en de bezorging was erg goed verpakt.

Als je er niet uitkomt welk kleed je wil kopen of welke maat je nou precies moet aanschaffen, dan kan je snel en makkelijk terecht bij de klantenservice. Sukhi geeft kosteloos ideeën en inspiratie voor jou.

keuken-tapijt-ontwerper-grijs [3135404]

Het leuke aan Sukhi is dat je precies kan zien waar het product gemaakt wordt en door wie. Zo staan er filmpjes op de site met allerlei prachtige vrouwen die hun passie in hun werk stoppen. Deze vrouwen krijgen goed betaald en leven onder prima omstandigheden en dat zie je ook. Ze maken deze kleden met een glimlach op hun gezicht en zo hoort het.

Wat vind jij van deze webshop?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Nikki - Sukhi.nl

  Super leuk!! Dankje voor je leuke blog 🙂 groetjes, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

  7 juli 2016 at 12:16
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mega Review | Rogar & Gallet, Louis Widmer, Rogé Cavaillès en Darphin Pa

  Vandaag heb ik een mega review voor jullie! Normaal review ik maar een product per review artikel, maar vandaag doe...

  Sluiten