Follow:
Bloggen Personal

Waarom ik zo van bloggen houd

image3 [245498]

Bloggen, dat doe ik nu al bijna weer twee jaar. Ik ben hier nooit mee gestopt of ik heb nooit een pauze genomen. Maar waarom eigenlijk? Waarom vind ik bloggen zo leuk eigenlijk?

♥ Als ik blog, dan kan ik mijn gedachten en gevoelens op papier zetten. Ik kan mezelf echt uiten en hoef hier dan ook niet moeilijk voor te doen.

♥ Je ontmoet nieuwe mensen. Ik heb erg veel lieve en leuke mensen door bloggen ontmoet. Ik zit in een super leuke whatsapp groep en heb ook regelmatig contact met bloggers via Instagram of Facebook. Ook ontmoet ik nieuwe mensen via het gastbloggen aspect. Het is gewoon geweldig om deze nieuwe mensen te ontmoeten en ik hoop natuurlijk dat ik op blogevents of andere gelegenheden nog meer bloggers mag ontmoeten.

♥ Bij bloggen komt veel meer kijken dan alleen maar bloggen. Ik verveel me hierdoor nooit, want ik heb genoeg te doen. Fotograferen, producten reviewen, inspiratie bedenken etc. Overal krijg ik inspiratie door en eigenlijk houd ik mij de hele dag bezig met mijn blog. Als ik sport, maar ook als ik even door de stad loop, opzoek naar wat nieuwe producten om te reviewen. Ik verveel me dus tenminste nooit!

♥ Bloggen helpt erg met school. Je zou nu waarschijnlijk wel denken, waarom school?! Met bijvoorbeeld Nederlands en Filosofie kan ik heel makkelijk mijn gedachten op papier zetten, waardoor ik lekker snel klaar ben en ik bij deze vakken dus bijna nooit huiswerk heb. Ook heb ik door bloggen lekker snel leren typen, maar dat kon ik ook wel voor die tijd.

♥ Mijn bezoekers. Alle lieve reacties en alle lieve mailtjes van mijn bezoekers maken mij altijd erg blij. Ik reageer dan niet op alles, maar weet wel dat ik ze altijd lees en dat ik het super erg waardeer. Door deze reacties wordt het bloggen nog veel leuker en krijg ik meer inspiratie om door te schrijven voor jullie. Het is fijn om te voelen dat ik dit niet alleen voor mezelf doe, maar ook dat ik hier andere mee kan helpen.

♥ Je kan er niet omheen, de leuke extra’s van het bloggen. Bedrijven mailen je en je krijgt soms een leuk product opgestuurd om dit te reviewen, dit maakt het bloggen natuurlijk ook erg leuk. Het ontdekken van nieuwe producten en hierover schrijven. Net als het houden van winacties vind ik ook erg leuk, vooral als ik na deze winactie een berichtje van de winnaar krijg dat ze de producten erg leuk vond.

Dit zijn de reden waarom ik blog. Waarom het mijn passie is en waarom ik zoveel van bloggen houd. Ik ga zeker nog heel veel jaartjes genieten van het bloggen en ik hoop dat jij dit ook doet. Waarom houdt jij zoveel van bloggen?

signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lenneke

  Omdat schrijven ervoor zorgt dat ik ontspan.

  01/02/16 at 21:45
 • Reply Reshma

  Leuk om te lezen! Ik ben het wel met je eens. Je verveelt je eigenlijk nooit.

  01/02/16 at 22:55
 • Reply Floor

  Leuk artikele en ik ben het wel met je eens!

  02/02/16 at 09:15
 • Reply Naomi

  Ik ben het helemaal met je eens !

  02/02/16 at 18:53
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Fridiary | Eindelijk rust!

  Zoals ik al in de afgelopen fridiaries heb verteld, was het de afgelopen dagen erg druk. Eindelijk is er wat...

  Sluiten