Follow:
Personal

Toetsweek voorbij. Wat ga ik nu doen?

Wat ben ik verschrikkelijk blij zeg. Eindelijk is de toetsweek voorbij en heb ik meer tijd over om andere dingen te doen. De afgelopen weken kon ik nauwelijks bloggen en alle blogs die online zijn gekomen, had ik al een hele tijd vooraf geschreven. Wat ga ik doen nu ik meer tijd heb?

Meer tijd besteden aan Pinterest

Ik wil via Pinterest mijn bezoekersaantallen verhogen. Ik ben nu al aardig op weg, maar ik wil het eigenlijk nog veel meer verhogen. Hiervoor moet ik veel pinnen en daar wil ik dan ook veel tijd aan besteden. Zo net heb ik al een aantal pins ingepland en ik ga zeker dit weekend nog meer tijd hieraan besteden.

Projectje

Ik ben bezig met een super leuk project. Natuurlijk kan ik hier nog niet veel over vertellen. Het enige wat ik kan vertellen dat dit project echt super leuk wordt en ik al aardig op weg ben. Dit project is ook nog eens met een super leuk persoon.

Meer vooruit schrijven

Dit wil ik ook zeker doen. Ik wil niet meer dat ik op het laatste moment of een dag van tevoren nog een blogje moet schrijven. Dit heb ik echt hartstikke vaak en ik wil dit eigenlijk helemaal niet. Het geeft altijd zo’n lekker gevoel wanneer ik klaar ben voor de volgende dag en ik eigenlijk even onderuit kan zitten. Meestal schrijf ik blogjes altijd laat in de avond en dat wil ik eigenlijk voorkomen.

School

Nu de toetsweek over is, betekent dat niet dat ik op mijn luie kont kan zitten. Ik heb helaas nog steeds hartstikke veel schoolwerk, maar gelukkig wel minder dan de toetsweek. Volgende week heb ik nog een aantal toetsen en die week daarop ook. Stiekem hoop ik dat er een week zal zijn dat ik gewoon even lekker helemaal niets hoef te zijn.

Wat doe jij wanneer je veel tijd hebt

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Vijf nieuwe geweldige producten

Ik heb eindelijk weer een nieuwe Styletone binnen. Elke maand ben ik echt super blij met deze beauty boxes en...

Sluiten