Follow:
Bloggen Social media

Tailwind for Instagram | Wat zijn de functies?

Iedereen zit op Instagram. Een tijd geleden heb ik de grote fout gemaakt om me niet te concentreren op Instagram en daar heb ik nog steeds spijt van. Toch kan ik met Tailwind for Instagram een hoop goed maken en mijn profiel een echte boost geven.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Tailwind for Instagram

Feed

Met Tailwind kan je natuurlijk je feed zien in preview modus. Zo kan je kijken of de foto die je wil posten daadwerkelijk in je feed past.

Scheduled posts

Met deze functie kan je zien welke foto’s allemaal ingepland zijn. Dit is natuurlijk erg handig, want hiermee kan je zien hoe een foto matcht met de andere.

Tailwind for Instagram

Rooster

Met dit rooster kan je bepalen wanneer de foto’s worden gepost. Daarnaast geeft Tailwind de beste tijden om de foto te posten. Hiermee bereik je dus de meeste mensen. Nu je je foto’s automatisch kan laten publiceren, hoef je ook geen tijd meer te kiezen die jou het beste uitkomt. Daarnaast geeft Tailwind een hoop hashtags die je het beste kan gebruiken om je posts een boost te geven.

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Profile performance

Deze tool laat je engagement rate, engagement score en reaction score zien. Super handig om dit door te sturen naar bedrijven, maar ook voor jezelf om te kijken welke posts het goed doen en welke het niet goed doen. Daarnaast kan je je volgers groei met deze tool zien.

Post inspector

Met deze tool kan je de posts zien die het het beste doen. Super handig om te zien in welke richting je moet posten en welke posts je het beste niet meer kan posten.

Auto posting

Tailwind is een van de officiele partners van Instagram en bij hun is het dus al mogelijk om automatisch te publiceren. Super handig toch?

Wil je Tailwind zelf proberen? Klik dan op deze link voor een gratis trial, daarnaast kan je ook via deze link een gratis maand krijgen!

Ga jij Tailwind for Instagram uitproberen?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lisanne

  Handig! Thanks for sharing 🙂

  18 februari 2018 at 13:28
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Colourpop mini lip kit Its vintage | Review

  Een hele tijd geleden had ik deze set gekocht. Een prachtig setje met vijf verschillende liquid lipsticks in een reis...

  Sluiten