Follow:
Beauty Make-up Reviews

Beste foundation voor de lichte huid | Seventeen Stay Time Foundation

Een tijd geleden ging ik naar Engeland en kwam ik deze Foundation tegen. De foundation zag er perfect uit voor mijn lichte huid en daarom kocht ik hem. Ook was de prijs hartstikke laag en ook nog eens in de aanbieding. Super veel voordelen natuurlijk, maar is het deze foundation waard?

De verpakking

Seventeen Stay Time Foundation

Geen zwarte verpakking! Ik sta waarschijnlijk bekend voor mijn liefde voor zwarte verpakkingen, maar dat is bij deze verpakking niet het geval. Door deze verpakking dacht ik dat de foundation perfect zou zijn voor mijn lichte huid en dat is ook zo! Meestal kan ik geen foundation vinden voor mijn lichte huid. Soms vind ik wel een goede foundation, maar dan gaat deze foundation er na twee uur alweer af. Deze verpakking heeft toch nog zwarte aspecten. Toch nog een beetje zwart in mijn leven ;). De dop is wel een apart geval. Je moet de dop draaien om er foundation uit te laten komen. Dit is eigenlijk erg handig, want zo kan je de foundation makkelijk meenemen zonder dat hij lekt. Hierdoor blijft je make-up tasje schoon en hoef je je geen zorgen te maken om lekkende foundation.

De swatches

swatch

Oké. Je moet zeker oppassen dat je niet teveel foundation op je hand spuit. De foundation spuit meteen een grote hoeveelheid foundation op mijn hand, zonder dat ik dat eigenlijk wilde. Hierdoor is ook meteen een stuk van de dop vies en heb ik een gigantische hoeveelheid foundation op mijn hand. Zoals je kan zien is de foundation wel een beetje een andere kleur dan mijn hand. Ik zou je wat vertellen, mijn hand en armen zijn een hele andere kleur dan de rest van mijn lichaam. Ik trek eigenlijk nooit korte broekjes aan, maar wel altijd hemdjes of korte mauwen. Mijn lichaam is gewoon tien tinten lichter dan mijn handen en armen haha.. Maar goed, nu over de foundation. Ik was wel een beetje bang dat ik er als een geest zou uitzien, maar dat is gelukkig niet het geval!

Ingrediënten

Aqua, Cyclopentasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Glycerin, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butylene Glycol, Silica, Talc, Polypropylsilsequioxane, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, Disteardimonium hectorite, Isostearic acid, Polybutene, Dimethicone, Isododecane, C12-15 alkyl benzoate, Paraffinum liquidnum, Polymethyl methacrylate, Ethylhexylgycerin, Phenexyethanol, Dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutyphenol (Nano), Aluminum hydroxide, PEG/PPG-18/18 dimethicone, Methylparaben, Disodium stearoyl glutamate, Mica, Sodium ascobyl, phosphate, Tocopheryl acetate, Decyl glucoside, Sodium hyaluronate, Propylene glycol, Xanthan gum, BHT (+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891)

Ik heb geen idee wat deze ingrediënten allemaal betekenen, maar ik hoop dat het misschien wel wat voor jou betekent. Als je een allergie hebt, dan kun je hier zien of dat ingrediënt erin zit.

De foundation op mijn huid

foundation

De foundation op mijn huid ziet er echt prachtig uit. In de badkamer zag ik er even uit als een barbiepop, maar nadat ik de foundation eens goed had uitgesmeerd, zag de foundation er toch heel anders uit. De foundation is wel een veel dikkere substantie dan mijn cc en bb-creams. Hierdoor is het een stukje moeilijker om de foundation er natuurlijk uit te laten zien. Ook is het erg moeilijk om de foundation op de juiste plekken uit te smeren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er op de ene plek veel meer foundation is gesmeerd dan op de andere plek.

Deze foundation is echt een van mijn favoriete en vooral omdat hij precies bij mijn huid past. Mijn huid krijgt een mooie gloed en het lijkt niet alsof ik in een pot met de verkeerde kleur foundation ben gevallen. Zeker een aanrader voor de dames met een lichte huid. Deze foundation kost 3.50 pond (met de 50% korting) en rond de 7 pond zonder de korting.

Overige producten die ik heb gebruikt:

Hoe lijkt jou deze foundation en wat vind je van de foundation op mijn huid?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Mooie foundation, ben zelf nog niet bekend met dit merk. Voor mij is de foundation wat aan de lichte kant..

  05/09/16 at 18:05
  • Reply Celine

   Hij is natuurlijk ook in een tintje donkerder 😉

   05/09/16 at 20:59
 • Reply M-Squared

  Everything overseas seems to be so advanced and such a higher quality at a lower price than in the United States!

  I’m pretty tan compared to you, but I’ll definitely be on the look out for some products in my travels to Europe coming up.

  Thanks!

  06/09/16 at 16:32
  • Reply Celine

   Where you are going in Europe? There are such nice products for low prices! Look out for Catrice products, very nice!

   06/09/16 at 16:42

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Celine interviewt: Eline en Merle | Girls-Things

  Vandaag weer een blog interview online! Dit keer met Eline en Merle. Ja, twee meiden die samen een blog runnen!...

  Sluiten