Follow:
Fashion Personal

Photodiary | Pokemon Go en nieuwe schoenen

Waarschijnlijk kennen jullie de hype al Pokemon Go.. Verslavend en erg leuk.. Het is natuurlijk ook vakantie en dan ga ik redelijk vaak shoppen. Ik heb een erg mooi paar schoenen gekocht en daarom is het tijd voor wat nieuwe outfit foto’s met natuurlijk wat informatie over mijn Pokemon Go verslaving.

foto

Casual de bloemetjes water geven.. Op deze foto kunnen jullie al mijn nieuwe schoenen zien.

bessen

fotos

kiss

photo

Hier ben ik opzoek naar Pokemons *kuch*. Ik ben de laatste tijd zo verslaafd aan Pokemon Go en ik ben vast niet de enige. In plaats van de hele tijd binnen gamen, kom ik nu voor de verandering eens buiten. Ik ben nu level negen, nog niet zo hoog natuurlijk. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie het ook spelen en zo ja, welk level ben jij en wat is jouw favoriete pokemon?

photography

photos

schoen

schoenen

Mijn nieuwe schoenen! Ik heb deze schoenen gekocht bij de Bershka voor maar dertien euro. In de sale, maar ook zonder de sale vind ik Bershka echt geweldig. Toch zijn er in de sale wat leukere prijsjes, zoals jullie aan deze schoenen kunnen zien.

stare

vogel

Doe alsof dit een echte vogel is.. Vraag me eigenlijk niet wat ik hier deed, opdracht van de fotograaf. 😉

zitten

zon

outfit

Outfit:

 • Shirt: Bershka -Prijs onbekend
 • Broekje: Vero Moda – 12.95
 • Schoenen: Bershka – €13

Deze look is tot nu toe echt een van mijn favoriete zomer outfits. Helaas is het nooit zo vaak mooi weer in Nederland, maar als het een keer mooi weer is (zoals deze heerlijke dagen), dan ga ik zeker deze look nog een keer dragen.

Wat vind jij van deze (geweldige!) schoenen en outfit? En hoe is jouw Pokemon Go verslaving?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Melike

  Leuk zijn je nieuwe schoenen!

  22/07/16 at 11:52
 • Reply Natiza

  Wat leuke outfit!

  23/07/16 at 14:22
 • Reply Mariska

  Die schoenen zijn echt super leuk! En je outfit staat er heel leuk bij 😀

  23/07/16 at 20:22
  • Reply Celine

   Dankjewel, ik ben er ook erg blij mee!

   23/07/16 at 21:11
 • Reply Gabrielle Crystal RoseBonniee ~

  What a lovely new shoes ♡

  ♡ * 3 delicious recipes * ♡

  27/07/16 at 11:44
  • Reply Celine

   Thankyou so much sweetheart <3

   27/07/16 at 12:01
 • Reply De bizarre vragen TAG - The Beautyboulevard

  […] was laatst nog in de stad om nog wat leuke zomerkleding in te slaan voor de vakantie. Daar heb ik nieuwe schoenen gekocht en nog veel meer. Ik houd zo erg van […]

  05/08/16 at 08:02
 • Reply Marsha

  Leuke foto’s heb je gemaakt! En pokemon go is echt verslavend! Ik ben zelf momenteel level 22.

  14/08/16 at 23:23
  • Reply Celine

   Dankjewel! Ik ben nu level 21 haha.x

   14/08/16 at 23:49

  Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Review | Thermen Bussloo

  Vorige week dinsdag ben ik naar de Thermen Bussloo geweest. Een wellness centrum met sauna's, baden en heerlijk eten. Een...

  Sluiten