Follow:
Beauty Make-up

Nieuwe collectie! Essence | Made to sparkle

Van deze collectie wordt je zeker erg blij. Ik ben nooit zo van de felle kleuren en meer van de prachtige nudes en mooie metallic kleuren. Deze collectie bestaat daaruit. Binnenkort ga ik dus zeker even naar de Kruidvat om een aantal dingetjes te scoren. Benieuwd naar deze collectie? Check dan dit artikel.

Velvet metallic lipgloss

 Al heel lang wil ik een prachtige metallic lipgloss en eindelijk heeft een budget merk zoals Essence hem. Eigenlijk wilde ik al een metallic kleurtje kopen bij Colourpop, maar ik was bang dat hij heel droog zou uitvallen op mijn lippen. Ik heb echt een hekel aan droge lippen, dus dan zou de lipgloss van Colourpop eigenlijk een verspilling van geld zijn. Ik wacht zeker even de reviews van dit product af totdat ik hem koop.

Eigenlijk vind ik allebei de kleuren echt prachtige. De ene is een prachtige nude kleur waar ik eigenlijk echt gek op ben. Nude kleurtjes kan je namelijk bij alles dragen en ze staan altijd prachtig. De kleur hierboven is echt de perfecte herfst kleur. Een prachtige donker rode kleur die ik stiekem ook in mijn stash wil hebben.

Nail polish

Eigenlijk draag ik helemaal geen nagellak, omdat ik daar simpelweg de lui voor ben, maar voor dit kleurtje maak ik misschien wel een uitzondering. Deze kleur is echt prachtig en ik ben gewoon verliefd op rose gold kleurtjes.

Highlighter oog potlood

Ik gebruik nu een wit potloodje in mijn ooghoeken, maar deze highlighter oogpotlood is daar eigenlijk perfect voor. Deze highlighter is echt perfect voor mijn dagelijkse ooglook en ik wil hem eigenlijk heel graag hebben.

Rose gold eyeliner 

Eigenlijk gebruik ik helemaal geen eyeliner, maar wow hoe mooi is deze eyeliner? Deze is echt perfect voor kerst en ik heb hem gewoon nodig. Deze staat echt bovenaan mijn lijstje. Hij zou echt prachtig staan met mijn oogschaduw van Colourpop genaamd Koosh.

Glowdrops

Eerlijk gezegd had ik nooit van glow drops gehoord. Ik ben hier echt heel erg benieuwd naar en ik wil deze dan ook zeker kopen. Eigenlijk weet ik niet helemaal wat glow drops doen, maar ik gok dat het mijn gezicht doet oplichten.

De hele collectie

Essence

Deze collectie is echt prachtig. De kleurtjes zijn geweldig en ik wil zeker een hoop dingen uit deze collectie kopen. Ik ben erg benieuwd naar de prijzen en ik hoop dat die ook wel meevallen. Essence is natuurlijk een budget merk, dus ik verwacht geen hoge prijzen.

Wat vind je van deze collectie?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eva

  Erg mooi! Ik hou ook echt van rose goud <3

  02/10/17 at 08:50
 • Reply Rosanne

  Leuke collectie! De rose gold eyeliner en de glow drops zien er erg mooi uit, die ga ik zeker uitproberen!

  02/10/17 at 10:09
 • Reply Engelina

  Leuke collectie maar qua kleuren niet echt vernieuwend. Al ga ik wel eventjes naar de lipsticks kijken.

  02/10/17 at 16:01
 • Reply Karolink's Beauty

  Glow drops is a thing which I’d like to try from this new collection 😀 😀

  02/10/17 at 22:59
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Aan welke regels moeten bloggers zich houden?

  Elke blogger moet zich aan regels houden. Je mag namelijk niet zomaar alles delen op je blog. Er zijn heel...

  Sluiten