Follow:
Bloggen

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?

Het is soms best lastig om ideeën voor jouw blog te bedenken. Er zijn maar weinig bloggers die zo een groot aantal ideeën op tafel heeft. Ik ben dan ook helemaal geen fan van bloggers die artikelen van andere bloggers namaken. Waar haal ik dan eigenlijk mijn inspiratie vandaan?

Pinterest

Pinterest is echt mijn nummer één ding waar ik inspiratie vandaan haal. Als ik geen inspiratie heb, dan kijk ik even op Pinterest en heb ik meteen weer een leuk idee. Natuurlijk gebruik ik Pinterest niet alleen voor inspiratie. Ik gebruik Pinterest ook om mijn blog te promoten en natuurlijk gewoon omdat het erg leuk is. Je komt zoveel rare en gekke dingen tegen op Pinterest en daar kan ik dan meestal een artikel over schrijven. Bijvoorbeeld dit artikel over beauty hacks die ik niet geloof. Deze beauty hacks kwam ik tegen op Pinterest en ik geloofde ze helemaal niet. Het waren erg leuke beauty hacks en daarom was het tijd voor een artikel.

Mijn douche

Misschien een beetje raar, maar ik krijg ook veel inspiratie wanneer ik even onder de douche sta. Ik krijg dan soms tientallen ideeën, maar soms vergeet ik die dan wel weer, omdat ik dan niet alles kan opschrijven. Later kom ik dan meestal weer op mijn ideetjes terug. Als ik douche dan staar ik meestal in de verte en kom ik op aardig wat ideeetjes. Meestal haal ik hier ook een hoop inspiratie uit. Het is eigenlijk een relax momentje, maar tegelijk ook een heel productief momentje.

Andere bloggers

Ik zit in een super leuke blog groep en daar worden vaak blog gerelateerde vragen gesteld. Als zo’n vraag uitgebreide uitleg nodig heeft dan schrijf ik dat meestal in een artikel. Zo heb ik meteen een artikel en mijn collega bloggers een fijn antwoord.

De dingen om mij heen

Het is echt niet moeilijk om inspiratie te vinden. Kijk gewoon eens om je heen. Misschien zie je wel mensen die over iets discussiëren of een leuk ding om over te hebben voor jouw blog. Inspiratie kan je echt overal vinden.

Producten

Soms ontvang ik leuke producten van pers bureaus of andere bedrijven en meestal koop ik ook aardig veel makeup. Als je in je stash kijkt, weet ik zeker dat je een aantal producten kan vinden om te reviewen of wat dacht je van een leuke look? Zoals ik al zei, inspiratie kan je echt overal vinden.
Waar haal jij meestal je inspiratie vandaag?

Vond je dit artikel interessant? Pin het voor later!

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Fleur

  Hahaha die van onder de douche die komt mij gek bekend voor;p.
  Irritant hé! Als ik de oplossing heb gevonden voor een notitieboekje voor onder de douche of iets dergelijks zal ik even een gil geven, haha:).

  7 mei 2017 at 12:05
  • Reply Celine Klooster

   Ik had serieus ooit een notitieboekje voor onder de douche. Alleen hij schreef niet zo lekker haha.

   7 mei 2017 at 17:15
 • Reply Haydée

  Dat van de ideeën in de douche is heel herkenbaar! Een beetje vergelijkbaar: ik krijg ook vaak ideeën als ik van of naar het station fiets of wandel. Wanneer je jezelf de tijd geeft om te dagdromen, ontstaan vaak de beste ideeën!

  7 mei 2017 at 14:06
 • Reply gea

  Fijne inspiratie bronnen. Meestal is het inderdaad tijdens de alledaagse bezigheden heel makkelijk om je inspiratie te bedenken. Meestal op de fiets of tijdens het wandelen.

  7 mei 2017 at 15:38
 • Reply Eva

  Bedankt voor de tips

  7 mei 2017 at 18:23
 • Reply Johanne

  Onder de douche en Pinterest inderdaad! En wat je zegt: als je om je heen kijkt kom je op hele interessant ideeën soms!

  7 mei 2017 at 22:05
 • Reply MamsElle's blog

  Pinterest heb ik nog niet lang geleden ontdekt maar het is zoals je zegt een grote bron voor inspiratie. De douche of bad geeft mij ook ideetjes. Leuk artikel.

  18 mei 2017 at 17:36
 • Reply Nicole

  Pinterest is ook een favoriet van mij! Er is zo veel moois op te vinden.

  18 mei 2017 at 18:39
 • Reply Andrea

  Tijdens het voeden en in slaap proberen te krijgen van mijn meisje. Ik heb nogal veel tijd om na te denken, maar kan het helaas niet altijd gelijk opschrijven.

  23 september 2017 at 15:33
 • Reply Eva

  Ik krijg vaak inspiratie als ik ’s avonds nog even een wandeling maak.

  23 september 2017 at 15:38
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Blog goals voor mei 2017

  Ik ben bezig met mijn blog laten groeien. Natuurlijk ben ik druk bezig met Pinterest, maar andere social media sites zijn...

  Sluiten