Follow:
Bloggen Personal

Gaat mijn blog in 2017 veranderen?

Ik zit hier eigenlijk al een hele tijd over na te denken. Gaat mijn blog in 2017 veranderen? 2017, een nieuw jaar vol drukte, maar natuurlijk ook verandering. Ik ben de laatste tijd nogal inspiratieloos. Ik wil wat anders met mijn blog doen, maar ik weet eigenlijk nog niet wat. Daarom zet ik even alles op een rijtje.

Mijn blog artikelen

Ik zat na te denken hoe mijn blog de laatste tijd heeft gelopen. Meteen merkte ik op welke artikelen eigenlijk niet goed lopen en waar ik ook nauwelijks plezier uit haal. Ik dacht meteen aan de bloggers interviews. Hoewel dit blog interview natuurlijk erg leuk is voor andere bloggers, haalde ik er eigenlijk nooit plezier uit. Het is toch juist belangrijk dat ik eigenlijk ergens plezier uithaal, in plaats van tegen mijn zin een artikel online zetten? Ik had dus een tijd geleden een berichtje gestuurd in de groep ‘bloggers gezocht’. Ik was eerst van plan om elke eerste zondag van de maand een artikel online te zetten waar bloggers tips aan andere bloggers geven. Hier had ik helaas niet veel reacties op, eigenlijk maar één leuke. Ik vroeg dus de gastblogger (die ik later bekend ga maken 😉 ) of ze toevallig vaste gastblogger wilde zijn. Gelukkig kreeg ik een ja en ik had er meteen zin in. Ondertussen heb ik weer contact met haar en gaat alles gelukkig door.

blog2017

Een persoonlijke website

Al heel lang had ik de domeinnaam celineklooster.nl, maar ik deed hier eigenlijk nooit wat mee. Het leek me een heel leuk idee om hier soms wat persoonlijke updates op te zetten, maar vooral ook foto’s. Denk hierbij aan blogfoto’s, maar ook foto’s van de natuur etc. Ik dacht er ook aan om hierop updates van mijn boeken te posten. Hoe ik dit ga doe, weet ik ook nog niet aha. Ik moet nog wel even bedenken hoe ik dit precies ga aanpakken en ideetjes zijn natuurlijk altijd welkom.

Natuurlijk ga ik gewoon door met bloggen op dit blog. Ik ga (zoals altijd) op maandag en woensdag een beauty artikel posten, op vrijdag een persoonlijk artikel en op zondag een blog artikel. Dit blijft gewoon rustig zo doorgaan.

Boeken

Ook begin ik in 2017 met twee boeken, waar jullie waarschijnlijk al eerder over hebben gehoord. Ik ga of op dit blog of op mijn (toekomstige) persoonlijke website, updates van de hoofdstukken plaatsen. Ik heb echt super veel zin hierin en ik heb tenminste weer genoeg te doen. Soms heb ik wel het idee dat ik teveel hooi op mijn vork neem, maar dat zien we later wel weer.

Gaat jouw blog in 2017 veranderen?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Ilse van Kreanimo

  Mijn grote project, Crea-Cross zal de blog wel wat veranderen.

  Veel succes met je nieuwe uitwerking van je blog als je eruit bent!

  30 december 2016 at 11:11
 • Reply Fleur

  Mooi vooruitzicht Celine!
  Ben benieuwd naar de boeken hoe het uiteindelijk gaat lopen!
  Geniet van de laatste uurtjes in 2016!

  30 december 2016 at 11:15
  • Reply Celine Klooster

   Ik ben ook heel benieuwd hoe iedereen het gaat vinden! Liefs.

   30 december 2016 at 12:30
 • Reply Linda

  Wat een leuke plannen, Celine! Ik ben heel benieuwd Ik ben ook aan het dubben wat te doen met mijn blog. In ieder geval moet ik er meer structuur in brengen, maar als ik dat doe, moet ik andere delen van mijn bedrijf op een zijspoor gaan zetten. En ik weet niet of ik dat wel wil Genoeg om over na te denken dus!

  30 december 2016 at 13:51
 • Reply Marguerita

  Leuk om over na te denken. Er zal vast wat gaan veranderen op mijn blog, maar nog geen concrete plannen 🙂

  31 december 2016 at 23:35
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

  Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016?...

  Sluiten