Follow:
Personal

Merry Christmas! | Een bericht voor jullie

kerstboom

Allereerst wil ik iedereen super mooie en fijne kerstdagen toewensen! Maar wat is kerst nou zonder lief berichtje? Op kerst kan je jou dierbaren het beste toewensen en bedanken voor het mooie jaar.

Bedankt al mijn lieve lezers, ook al laat je niet van je zien of wel. Bedankt voor alle lieve reacties die jullie het afgelopen jaar hebben achtergelaten. Deze reacties inspireren me, ze helpen mij doorschrijven en ik krijg door deze reacties steeds meer passie in het schrijven. Die reacties laten ook zien dat ik het voor iemand doe, natuurlijk ik doe het voor mezelf, maar ik wil andere mensen ook blij maken en plezier gunnen in het lezen van artikelen. Misschien ook wel helpen. Ook al is het maar een klein reviewtje of juist een heel persoonlijk artikel, soms kunnen mensen hier het beste uit halen en misschien op andere ideeën komen. Ik bedank iedereen die mij het afgelopen jaar heeft gesteund, ook de lieve whatsapp groep waar ik nu al een tijdje in zit. Deze whatsapp groep met allemaal lieve bloggers, geven allemaal leuke tips en laten hun leuke artikelen zien. Bedankt!

Dit was het laatste artikel van de kerstweek. Ik ga nu heerlijk genieten van de kerstdagen, ook al ga ik niet heel veel doen. Ik ga heerlijk wat gamen en natuurlijk alvast wat artikeltjes vooruit schrijven. Vanaf maandag komen er weer artikelen online en kunnen jullie weer ‘normale’ artikelen verwachten. In het nieuwe jaar wordt het ook hartstikke leuk. Ik heb al super veel leuke ideetjes om het nieuwe jaar in te luiden en zelfs een nieuw rubriek! Ik heb super veel zin in het nieuwe jaar en ik kan niet wachten om er een super jaar van te maken, natuurlijk met jullie!

Hele fijne kerstdagen en alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
De beste kerstfilms van 2015

Kerstfilms! Kerst is niet compleet zonder een kerstfilm right? Voor de kerstweek zet ik de beste kerstfilms van 2015 op...

Sluiten