Follow:
Bloggen

Leukste pr-bureaus voor bloggers

Het is altijd leuk om aangemeld te zijn bij een aantal persbureaus. Ik had het laatst in een bloggersgroep erover, welke pr-bureaus nou erg leuk zijn. Ik vond het ook erg leuk om deze persbureaus met andere bloggers te delen, dus daarom deel ik deze pr-bureaus met jou.

Bloggers and Brands

Ik zit niet zelf bij dit pr-bureau, maar dit pr-bureau is echt geweldig. Ze hebben helaas een minimum van 5000 unieke bezoekers, dus ik moet nog even geduld hebben. Ik volg dit pr-bureau op Twitter. Daar zijn ze super interactief met hun volgers en bloggers en wat pakken ze die perspakketjes leuk in zeg! Ik hoop echt dat ik mij snel kan aansluiten bij dit persbureau.

persbureau

SimplyPr

Dit pr-bureau had mij gemaild om me aan te sluiten en ik heb zeker niet spijt! Via dit pr-bureau heb ik kennis gemaakt met het merk Batiste droogshampoo. Ik kreeg deze droogshampoo namelijk als welkomspakketje opgestuurd en daarnaast heb ik ook nog eens een andere droogshampoo van dit persbureau mogen reviewen. Ik hoop dat ze snel weer met nieuwe merken en pr-berichten komen.

Vidible

Dit is eigenlijk niet echt een pr-bureau, maar via dit ‘bureau’ kan je geld verdienen via filmpjes. Als je van een bepaald merk of een bepaald onderwerp een filmpje wilt en die op je blog wilt plaatsen, kun je via dat filmpje geld verdienen. Je kunt per klik een bepaald bedrag verdienen. Dit verschilt wel per filmpje. Super handig als je filmpjes gebruikt in je blogposts!

Verdien met bloggen

Ik kwam een aantal weken geleden in contact met dit pr-bureau. Ik was al heel lang ingeschreven bij dit pr-bureau, maar eigenlijk kreeg ik nooit mailtje of iets van hen. Toch heb ik een aantal weken geleden een mailtje gehad over een samenwerking met Esprit.

De perslijst

Van deze pr-lijst krijg ik mailtjes over evenementen en andere nieuwtjes binnen. Ik kan helaas nooit naar evenementen, omdat dit meestal op een schooldag is. Ook vind ik de reiskosten altijd zo duur en ik heb helaas nog geen gratis ov.

Hoe kan je je inschrijven voor perslijsten?

Op elke site van een pr-bureau staat een aanmeldingsformulier of een e-mail adres waar je naar kunt mailen. Vergeet niet om een nette mail te schrijven, waarin je informatie over jezelf en je blog zet en ook eventuele bezoekersaantallen. Ook kun je in deze mail je mediakit zetten en je social media aantallen. Vergeet vooral niet om een bloglink achter te laten, want zonder blog link kunnen deze pr-bureaus natuurlijk niets.

Printables

Vandaag een printable die ik al eerder met jullie heb gedeeld. Ik vond deze printable er perfect bij passen, dus waarom niet. Vandaag heb ik deze checklist voor jullie. Hier kan je bijvoorbeeld je perslijsten inzetten of dingetjes die je in de mail moet zetten. Je kunt deze checklist downloaden in zwart of paars.

Weet jij nog leuke perslijsten? Ik hoor het graag!

Related:

Previous Post Next Post

37 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Goede tips! Met sommige persbureaus heb ik alleen niet zulke goede ervaringen, vreemde eisen ook…

  27 november 2016 at 19:42
 • Reply Marsha

  Handig artikel! Dankjewel voor het delen!

  28 november 2016 at 00:24
 • Reply Amy

  Handig artikel voor bloggers die graag op een lijst willen staan!

  28 november 2016 at 16:11
 • Reply Sjoukje - meergeldminderstress

  Handig! Ik wist helemaal niet dat je je hiervoor kon aanmelden!

  29 november 2016 at 13:32
 • Reply Benthe

  Wat een handig overzicht ! Als ik eens wat meer bezoekers heb zal ik me erin gaan verdiepen, haha. Bedankt voor ’t delen!

  29 november 2016 at 22:25
 • Reply Diesna Loomans

  Fijne blog! Leuk dat je zulke dingen deelt! Ik vind het blog moeilijk mijn weg te vinden soms!

  30 november 2016 at 21:07
 • Reply Linda

  Oh, wat een leuke lijst! Ik ga binnenkort, als ik ooit weer eens tijd heb en mijn opdrachten even stil liggen, even snuffelen 🙂

  30 november 2016 at 22:01
 • Reply Bianca Schrijft

  Handig lijstje, al denk ik dat mijn blog niet interessant is voor een persbureau. Mijn blog is het verre van niche en dat is vaak ook wel een vereiste en daarbij ook nog eens een speldenprik in blogland. Wie weet ooit.

  11 januari 2017 at 21:19
  • Reply Celine Klooster

   Als je je wil inschrijven dan moet je het gewoon doen joh! Elk blog is interessant voor persbureaus!

   12 januari 2017 at 15:01
 • Reply aileen

  Heel handig artikel! Thanks!

  11 januari 2017 at 21:54
 • Reply evelyne

  bedankt voor je tips te delen ! Ik heb nog veel te leren, hoop dat de lezers snel hun weg vinden 🙂

  5 februari 2017 at 20:46
  • Reply Celine Klooster

   Dat komt zeker goed joh! Je kan me altijd een berichtje sturen als je ergens advies voor nodig hebt.

   6 februari 2017 at 18:40
 • Reply Jessica

  Handig lijstje dank je wel. Alleen niet hele goede ervaring met een van deze… Verdienen met bloggen, gezien hun voorwaarde voor de artikelen.

  5 februari 2017 at 20:50
  • Reply Celine Klooster

   Zou ik mogen weten welke voorwaarden? Ik heb bij hen namelijk gewoon een no-follow linkje mogen plaatsen.

   6 februari 2017 at 18:41
 • Reply Janna

  Echt een handig lijstje!

  5 februari 2017 at 20:52
 • Reply Thomas

  handig lijstje, bedankt daarvoor! Ik ken het probleem van te weinig bezoekers ook. Ben lekker onderweg, maar de grens van 5000 haal ik nog niet helaas.

  Maar we gaan gewoon lekker door! 🙂

  5 februari 2017 at 21:16
  • Reply Celine Klooster

   Ik ben ook erg goed bezig en ik hoop me binnenkort in te mogen schrijven!

   6 februari 2017 at 18:41
 • Reply Aneta

  Wat fijn dat je dit op een rijtje hebt gezet. Ik ken helemaal geen media bureaus, behalve Verdienen met bloggen. Maar daar hoor ik geen goede verhalen over: de voorwaarden schijnen niet goed te zijn of iets dergelijks Ik ga even een kijkje nemen bij de andere Thanks!

  5 februari 2017 at 21:30
  • Reply Celine Klooster

   Daar heb ik echt nooit van gehoord als ik eerlijk mag zijn.. Ik zou hier graag wat meer over horen!

   6 februari 2017 at 18:42
 • Reply Vyella | VYELLA.NL

  Ideaal! Dankjewel!!

  5 februari 2017 at 23:26
 • Reply Jenny - IkReis

  Ik sta op verschillende plekken ingeschreven, maar doe er te weining mee. Ik moet mezelf beter op de markt zetten 🙂 (Op de een of andere manier gaat dat nu beter zonder persbureau ?!?)

  TIM heeft ook regelmatig opdrachten waar je op kan pitchen.

  6 februari 2017 at 00:06
 • Reply Joyce

  Handig artikel, dankje 🙂 Ik heb me bij een aantal ingeschreven 🙂 Op de 5000 moet ik ook nog ‘even’ wachten

  17 april 2017 at 13:06
 • Reply Ioanna

  Such a great and helpful post! Thanks for sharing!

  Kisses,

  Ioanna

  22 april 2017 at 16:36
 • Reply Johanne

  Naar dit soort info was ik net op zoek! Fijne tips, Celine!

  22 april 2017 at 20:36
 • Reply Michelle Kaiser

  Dankjewel voor dit artikel. Heb mij net aangemeld bij “Verdienen met bloggen” en ik ben ontzettend benieuwd.

  13 augustus 2017 at 18:19
 • Reply Eva

  Oh handig dit! Ik stond zelf ingeschreven bij verdien met bloggen, maar daar moet je mee oppassen want ik had ook een Esprit artikel gemaakt voor hen en zou dan 35 euro krijgen. Maar dat geld heb ik dus nooit gehad, en ze hebben ook nooit meer gereageerd op mijn mailtjes… heel jammer.

  15 augustus 2017 at 09:40
  • Reply Celine Klooster

   Ik heb een aantal keer met hun samengewerkt, ook een Esprit artikel. Ik heb altijd mijn geld ontvangen. 🙂 Ik denk dat het voor jou ergens is mis gegaan helaas..

   15 augustus 2017 at 11:00

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Waarom de Pokémon hype verdwenen is

  Pokémon. Ik heb het gespeeld op mijn IPhone en ik weet zeker dat ook heel veel van jullie dit ook...

  Sluiten