Follow:
Bloggen

Leuke bedrijven om mee samen te werken

Het bloggen zelf over je persoonlijke meningen, maar ook over andere producten is natuurlijk hartstikke leuk. Afgelopen week schreef ik over leuke persbureau’s waar een blogger zich bij kan aanmelden. Vandaag vertel ik over een aantal leuke samenwerkingen die ik heb meegemaakt. Deze bedrijven moeten zeker een keer in de schijnwerpers staan.

Chokerketting.nl

Ik heb een paar dagen geleden met dit bedrijf samengewerkt en ik vond het een erg geslaagde samenwerking. Ik mocht drie super leuke chokers zelfs uitkiezen en die had ik super snel ontvangen. Daarnaast moet ik nog een betaling ontvangen, maar die heb ik nog niet ontvangen. Ik geef een bedrijf altijd 14 dagen om een betaling door te laten komen.

bedrijven

Styletone

Ik had laatst een artikel over mijn eerste box van de Styletone geschreven. Ze vonden het artikel goed gelukt en daarom mag ik nogmaals twee boxen ontvangen. Ik vind het altijd geweldig wanneer bedrijven waardering voor jouw werk hebben. Vooral wanneer ze meedenken en met een leuke actie voor mijn lezers komen. Ik had een klein probleempje met het ontvangen van mijn eerste box, maar dit komt door de post en niet door Styletone zelf. Toen ik aangaf dat ik de box niet had ontvangen, kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd.

GSMpunt

Soms vind ik het leuk om even een technisch artikel te schrijven. Dan komt mijn inner-nerd even naar boven en wil ik niet alleen beauty artikelen schrijven. Ik vind het dan ook erg leuk om artikelen te schrijven over gadgets of andere telefoon accessoires.  Ik heb met dit bedrijf twee keer samengewerkt en beide samenwerkingen waren erg fijn.

Janacy Lane

Ik heb altijd heel veel respect voor kleine bedrijfjes die echt hele leuke concepten hebben. Zo ook bij Janacy Lane. Ik had echt een geweldig pakketje van de eigenares, Jessie ontvangen. Het pakketje was prachtig verpakt in een zwarte doos en de sieraden waren mooi en zorgvuldig uitgekozen. Ook werden de producten hartstikke snel opgestuurd en dan krijgt een bedrijf natuurlijk ook snel een artikel voor terug.

Prachtigkado.nl

Vorig jaar rond kerst heb ik met dit bedrijf samengewerkt. Ik mocht zelf de producten uitkiezen en ook nog eens een winactie opzetten, wat ik hartstikke leuk vond. Ook zeker een aanrader als je het leuk vindt om gadgets te reviewen.

Hunkemöller

Ik was best verrast toen ik een e-mail kreeg van de Hunkemöller. Ik had meteen een leuk artikel aangeleverd en kreeg daarvoor een cadeaubon. Ik had een nieuwe bikini nodig, dus die cadeaubon kwam goed van pas. Normaal ontvang ik liever gewoon een bepaald bedrag, maar in dit geval was de cadeaubon ook helemaal goed. Ik had alleen een klein probleempje met de cadeaubon ontvangen, omdat degene met wie ik had samengewerkt op vakantie was. Ik kreeg een weekje later toch een mailtje met een excuus en ik kreeg meteen de cadeaubon opgestuurd.

Polette

Polette is echt een hartstikke leuk merk. Ze werken met veel bloggers samen en zijn niet beroerd om even de tijd te nemen om met je te praten. Ik heb dit bedrijf gemaild voor een nieuwe samenwerking en ik hoop dat ze opnieuw met mij willen samenwerken. Ik mocht een super leuke zonnebril met accessoires uitzoeken en ik kreeg die ook snel binnen. De bril komt wel uit het buitenland, dus je kan niet verwachten dat het product de volgende dag op de stoep ligt.

Hoe kan je het beste samenwerken met een bedrijf?

Ten eerste raad ik je aan om goed te verdiepen in een bedrijf. Past dit bedrijf echt bij je of ben je gewoon opzoek naar een samenwerking omdat je het leuk vind? Bedrijven kijken meestal echt wel of een blog bij hun past. Als je een afwijzing krijgt, dan moet je niet getreurd zijn en vooral niet boos worden. Deze bedrijven hebben misschien momenteel geen budget en het heeft gewoon geen zin om boze mailtjes terug te sturen. Let ook goed op wat je zegt. Ik neem aan dat ik dit niet hoef te zeggen, maar een mailtje met ‘hoi ik wil producten’ is natuurlijk niet zo netjes. Stel jezelf voor en vertel waarom jij interesse hebt in een samenwerking. Eventueel kan je ook een mediakit of iets anders opsturen. Eventuele bezoekers -en volgersaantallen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Printable

blognoteview

Ja! Deze week heb ik weer een printable voor jou. Vandaag heb ik een lijst gemaakt, waar je op kan noteren met welk bedrijf je hebt samengewerkt en hoeveel je hier voor hebt gekregen. Ook kan je eventuele andere details of iets anders hier in zetten. Je kunt deze printable downloaden in paars en zwart.

Heb jij nog met leuke bedrijven samengewerkt en wat vind je van de printable?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

22 Comments

 • Reply Fleur

  Wat een leuk lijstje Celine!
  Het is inderdaad ontzettend fijn om na de samenwerking nog meer waardering van ern bedrijf te krijgen!

  4 december 2016 at 10:19
  • Reply Celine Klooster

   Dankjewel Fleur!

   4 december 2016 at 16:26
  • Reply Michelle Agnone

   These are great tips, thank you for sharing! I really appericate all of the detail on the exact compaines and what they offer etc. Also, love the print out! Super helpful, I will be using this moving forward.

   6 december 2016 at 11:37
 • Reply Nicole

  Wat een leuk lijstje! Ik heb laatst mijn eerste samenwerking gehad en vond het echt super!

  4 december 2016 at 11:58
 • Reply Rilana

  Wat leuk dat je zo’n overzichtje hebt gemaakt, het is altijd fijn als een bedrijf waardering toont voor een artikel wat je hebt geschreven! 🙂

  4 december 2016 at 13:58
 • Reply Patricia

  Ooh jee worden ze straks overspoeld met aanvragen. Of heb je ze vooraf gewaarschuwd 😉

  4 december 2016 at 16:56
  • Reply Celine Klooster

   Aha als je het laatste deel van het artikel leest, dan kan je lezen dat bloggers goed moeten kijken of een blog daadwerkelijk bij een bedrijf hoort 😉

   4 december 2016 at 19:00
 • Reply Nienke

  Wat leuk, ik heb met een aantal van deze bedrijven ook al samengewerkt. Ik sluit me helemaal aan bij wat jij zegt, kijken of het bij je past. Soms moet je gewoon nee zeggen.

  5 december 2016 at 11:54
 • Reply Sanne

  Leuk al die toffe samenwerkingen. Ik heb helaas dit jaar geen samenwerkingen gehad, misschien volgend jaar. De printable vind ik geweldig. 🙂

  5 december 2016 at 15:11
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Leuke merken, wij hebben ook al een aantal geslaagde amenwerkingen mogen opzetten. Erg leuk!

  5 december 2016 at 19:38
 • Reply Marissa

  Great tips! I worked with Grana recently, and they were fantastic.

  http://www.theeditorialistla.com/

  7 december 2016 at 01:15
 • Reply Saskia

  Altijd leuk, van die toffe samenwerkingen!

  15 januari 2017 at 11:19
 • Reply Clara

  Great advice! Do you reckon our blog needs to be at a certain view count before we can approach them, though? I want to do collaborations, but I’m a little nervous.

  15 januari 2017 at 16:53
  • Reply Celine Klooster

   If you just started blogging then I would wait a bit. I would say you can always give it a try! You can get a no, but you can also get a yes!

   15 januari 2017 at 17:49
 • Reply MC Kleuver

  Heel handig gemaakt en ik hoop dat je nog mag samenwerken met meerdere bedrijven. Helaas zal dat voor mijn blog er niet inzitten, ben ik bang.

  9 februari 2017 at 19:08
  • Reply Celine Klooster

   Als je het echt wilt, dan kan je het altijd proberen toch? Alhoewel we natuurlijk wel bloggen, omdat het gewoon geweldig is. Het is ook leuk om soms samen te werken met bedrijven!

   10 februari 2017 at 19:48

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Hoe mijn inner-nerd in mij naar boven kwam

  Minecraft, games etc. Mijn inner-nerd kwam letterlijk bij mij naar boven. Door een video van Joey Graceffa, een geweldige Youtuber, wilde...

  Sluiten