Follow:
Bloggen Social media

Instagram stories verbeteren? Zo doe je dat!

Het is erg belangrijk om regelmatig jouw Instagram story te updaten. Soms vind ik dit erg lastig, maar op andere momenten is dit juist wel een erg leuke taak. Ik heb met een aantal geweldige apps dit proces veel makkelijker gemaakt. Wil je jouw Instagram stories verbeteren? Deze apps heb je dan zeker nodig!

Instagram stories verbeteren met Hype

Instagram stories verbeteren

Met Hype kan je bewegende stories maken. Een heel gaaf programma met een hoop verschillende effecten om vervolgens jouw Instagram stories te verbeteren.

Jane

Als je opzoek bent naar een app die echt de perfecte designs heeft, dan moet je echt Jane downloaden. Jane is een app volledig in het Chinees (tenminste dat denk ik?), maar het is echt een geweldige app. Met deze app weet je zeker dat jouw Instagram stories worden verbeterd.

Meer lezen over Instagram? Lees dan deze posts:

Adobe Spark Post

Dit is echt mijn favoriete app van allemaal. Met deze app kan je net als bij Hype, bewegende stories maken. Toch vind ik deze app wat makkelijker in gebruik en je kan ook nog eens gratis de watermark verwijderen. Deze app ga ik dan ook het meest gebruiken voor mijn bewegende stories.

Unfold

Instagram stories verbeteren Instagram stories verbeteren

Natuurlijk wil je niet alleen maar bewegende stories in je story gooien (alhoewel ze wel heel gaaf zijn!). Met unfold kan je ook hele mooie stories maken. Met deze app krijg je templates en met die templates kan je heel makkelijk een story maken.

Ik hoop stiekem dat Instagram alle functies die ik hierboven heb genoemd, toch gaat toevoegen aan de Instagram app. Dit maakt het toch net wat makkelijker in gebruik. Toch zijn deze vier apps echt een heel goed alternatief.

Bekijk zeker even mijn Instagram stories voor live voorbeelden!

Welke app ga jij zeker gebruiken?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Dionne

  Wat een handig artikel en fijn overzicht. Ik gebruik sindskort Unfold en heb ook een betaalde versie gekocht, zodat ik voorlopig even vooruit kan.

  9 september 2018 at 15:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Give it to me straight Colourpop | Review

  Afgelopen zomervakantie ben ik naar Amerika geweest. Amerika is natuurlijk een geweldig land en is zeker een bezoekje waard. Dit...

  Sluiten