Follow:
Bloggen

How to: Super snel hashtags maken voor Instagram! + tips

Instagram is een social media platform die ik echt meer moet gebruiken. Het is zo makkelijk om een mooie foto hierop te zetten, maar de hashtags zijn altijd een dingetje. Het is erg moeilijk om de juiste hashtags te gebruiken, zodat jouw foto onder de juiste mensen terecht komt. Ik heb een super handige tool gevonden, die binnen een paar seconde de juiste hashtags voor jou genereert!

Tool

Deze tool heet All Hashtag. Een super handige tool die binnen een paar seconde heel veel hashtags maakt voor jouw Instagram foto. Heb je bijvoorbeeld een outfit foto gemaakt, dan typ je in de generator “Fashion” of “outfit”. Vervolgens genereert deze generator 30 hashtags. Je kan namelijk op Instagram maximaal dertig hashtags gebruiken en dus niet meer. Als ik het woord “Fashion” in typ in de generator krijg ik dit:

#fashion #fashionista #instafashion #fashionblogger #mensfashion #fashionable #fashionblog #streetfashion #fashiondiaries #FashionAddict #fashionstyle #fashiongram #womensfashion #fashionweek #fashionphotography #fashionpost #highfashion #kidsfashion #FashionDesigner #fashionshow #fashionlover #menfashion #fashiondesign #fashionkids #fashiondaily #fashionillustration #fashionmodel #igfashion #fashionjewelry #babyfashion

Instagram

Tips

Daarnaast is het belangrijk dat je regelmatig post. Ik kan serieus wat leren van mijn eigen tips, want ik doe dit dus helemaal niet. Als je regelmatig post, zul je zien dat je veel meer likes op je posts krijgt en dat je volgers ook zullen blijven. Zorg er alleen wel voor dat je niet te vaak post, want dit is natuurlijk zwaar irritant. Ik vind het altijd verschrikkelijk als ik opeens allerlei foto’s van dezelfde persoon in mijn feed heb.

Om meer likes te krijgen is het ook altijd handig om lekker actief te zijn op Instagram. Dan bedoel ik natuurlijk niet regelmatig foto’s posten op Instagram, maar reacties plaatsen en foto’s liken. Het is altijd wel belangrijk dat het gewoon echte reacties en likes zijn. Reageer dus alleen op een foto als je het ook echt een mooie foto vindt.

Zit jij op Instagram en haal je daar veel interactie uit?

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Jeanine

  Instagram gebruik ik wel regelmatig, ik deel een foto die ik gemaakt heb voor mijn blog. En ik heb verschillende groepen hashtags in mijn notities staan, dus die kan ik knippen en plakken. In de notities staan verschillende de categorieën waar de foto over kan gaan. Bijvoorbeeld een groep #’s over fotografie of over musea en regio’s. Ik heb er al een hele verzameling van.

  Wat ik ook doe is alvast foto’s klaarzetten. Dan hoef ik later alleen op delen te drukken als ik mijn nieuwe blog gepubliceerd heb bijvoorbeeld.

  Groetjes, Jeanine

  6 juni 2017 at 19:47
 • Reply Marion

  Ik maak ook steeds meer gebruik van Instagram voor mijn blog en probeer regelmatig een foto te posten. Wat ik graag zou willen is dat ik bij de foto ook een link naar een blogpost kan zetten. Dat krijg ik niet voor elkaar. Is daar ook een trucje voor?

  7 juni 2017 at 16:53
 • Reply Linsey

  Heejj wil je is een kijkje nemen op ons blog en tips geven dat zou ik erg tof vinden!

  14 juni 2017 at 11:51
 • Reply Chris May

  Thanks for the clear information and great tips on hashtags.
  I found it very helpful as a older man for getting more traffic to my instagram Art works. Ive just started to use twitter, but i have know idea how to get people to look at my Paintings so as to get followers. It would be great one day you could possibly do a write up blogg on getting more followers on their. And a good website to promote business.
  Keep up the goodwork. And thank you for your efforts and good write up.
  Simple and to the point.
  art_4_lovers

  15 juli 2017 at 23:43
  • Reply Celine Klooster

   Another post about Instagram will get online this Sunday!

   18 juli 2017 at 22:10
 • Reply Damjan Markovič | TryToBlog

  That’s awesome, can be a real time-saver! Thanks for this idea, Celine!

  15 augustus 2017 at 15:07
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Lees vorig bericht:
  Blog goals voor juni 2017

  Ik vind het heel belangrijk om goals op te stellen voor mijzelf. Ik krijg hierdoor veel inspiratie en ik vind...

  Sluiten