Follow:
Bloggen Verbeter je blog

In het Engels bloggen? Zo verbeter je je schrijfvaardigheid!

In het Engels bloggen doe ik al een lange tijd en het is echt de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Toch doe ik dit niet helemaal alleen. Ik maak namelijk gebruik van een geweldig programma die mij heel erg helpt om mijn schrijfvaardigheid te verbeteren. Mijn schrijfvaardigheid is zeker een hoop veranderd sinds ik dit programma gebruik en ik raad het dan ook helemaal aan. Dit programma is daarnaast ook nog volledig gratis en daarom zeker het proberen waard. Benieuwd naar dit programma? Lees dan deze blog.

Ik moet even van tevoren zeggen dat ik natuurlijk niet foutloos in Engels ben. Nee, mijn teksten zijn niet foutloos en dus ook niet perfect. Het programma waar ik zo over ga vertellen, zorgt er dus niet voor dat jouw teksten helemaal foutloos worden, maar zo kom je tenminste al een heel eind.

In het Engels bloggen

In het Engels bloggen met Grammarly

Het programma waar ik het over heb is Grammarly. Grammarly is een programma die je schrijfvaardigheid verbetert. Grammarly heeft een browser extensie die honderden fouten verbetert. Hij checkt veel voorkomende grammaticale fouten, spellingsfouten die te maken hebben met de context, maar ook werkwoordsfouten. Grammarly checkt dus een hoop en is dus ook een grote aanrader voor als je een Engelse essay moet schrijven of zoals ik in het Engels blogt.

Lees tip: Je blog bezoekers verdubbelen met WPML

Je hebt een gratis en een betaalde versie van Grammarly. Het verschil tussen de gratis en betaalde versie is dat de betaalde versie twee keer zoveel dingen controleert. Ook geeft de betaalde versie een plagiaat controle en daarnaast kan je het ook nog laten nakijken. Erg handig als je bijvoorbeeld een belangrijke essay in het Engels moet schrijven. Grammarly kost 10 euro per maand en ik denk er ook over na om de betaalde versie te gaan gebruiken. Ik gebruik momenteel de gratis versie en die helpt me al heel erg tijdens het schrijven van mijn blog posts en essays.

Ga jij ook Grammarly gebruiken?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Nancy

  Leuk hoor. Ik heb ook een Engelstalig blog en zoek soms de woorden die ik niet weet op Google op.

  29 juli 2018 at 14:59
  • Reply Celine Klooster

   Als je een Engelstalig blog hebt, is Grammarly sowieso een aanrader. Ik zoek ook vaak woorden op voor de zekerheid! 🙂

   29 juli 2018 at 17:27
 • Reply Nadeche Jocelyn

  Grammarly lijkt me echt een heel handig programma! Ik ga er eens naar kijken. Thanks!

  31 juli 2018 at 18:19
  • Reply Celine Klooster

   Nice, have fun! Het is ook nog gratis, dus dat is al helemaal leuk haha.

   1 augustus 2018 at 09:24
 • Reply Sabine (natuurlijk slowakije)

  Handig en precies wat ik zocht! Ik blog ook in het Engels en vind het best een pittige klus. Eens zien of ik dit ook op de laptop kan gebruiken of alleen per mobiele app?

  8 augustus 2018 at 20:31
  • Reply Celine Klooster

   Ik gebruik het alleen maar op mijn laptop. Je kan het gebruiken voor je laptop en je mobiel! 🙂

   8 augustus 2018 at 23:00

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Normal Utrecht | Is die echt zo goedkoop?

  Normal is een winkel in Utrecht die hele goedkope dingen zou verkopen. Zo verkoopt Normal Utrecht merkartikelen op het gebied van...

  Sluiten