Follow:
Personal

Ik ben jarig!

Vandaag ben ik officieel zeventien jaar geworden. Eigenlijk niet een bijzondere leeftijd, maar het is altijd weer bijzonder om jarig te zijn. De hele week hebben mensen mij als het waren herinnert dat ik binnenkort jarig ben. Eigenlijk sta ik daar niet zo lang bij stil. Eerlijk gezegd, dacht ik dat het nog steeds november was en dan is het zo raar dat ik al weer jarig ben..

Eindelijk kunnen mensen mij voor een tijdje niet meer ‘jong’ noemen. Hiermee mik ik eigenlijk op de bloggersgroep waar ik in zit. Altijd noemen ze mij jong en natuurlijk klein. Behalve als nu iedereen achttien wordt, ben ik nu even van de mensen af die altijd zeggen dat ik jong ben haha.

me

Ik ben dus officieel zeventien jaar geworden en ik ga zeker veel dit jaar doen. Natuurlijk ga ik veel meer werken aan mijn blog. Ik merk de laatste tijd dat ik het een beetje verwaarloos, dus dat is natuurlijk niet de bedoeling. In het nieuwe jaar ga ik zeker veel nieuwe voornemens nemen die ik ook zeker ga uitvoeren.

Vandaag ga ik mijn verjaardag vieren met een aantal vriendinnen. Een lekker klein groepje en natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Ook ga ik een zeker toffe film zien, maar dat ga ik nog niet vertellen natuurlijk.

Deze zondag ga ik mijn verjaardag vieren met mijn familie. Ik ben één dag officieel samen zeventien met mijn broer en zondag wordt hij alweer achttien. Ik ga het dus heerlijk genieten van mijn verjaardag en het natuurlijk met een hoop mensen vieren.

Ik ga nu even mijn verjaardag vieren, dus ik zie jullie in het artikel van zondag!

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Bodil

  Gefeliciteerd, fijne verjaardag!

  16/12/16 at 11:48
 • Reply Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd!!!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Douglas Aventskalender dag 15 & 16My Profile

  16/12/16 at 15:33
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Woehoe, gefeliciteerd!!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Grappige Youtubefilmpjes – 5 pareltjes en 3 kerst-extra’s!My Profile

  17/12/16 at 11:19
 • Reply Stuart Forster

  Warm wishes on your birthday. Here’s to a successful year of blogging.
  Stuart Forster onlangs geplaatst…On the town: Stirr cocktail bar in Rotterdam, the NetherlandsMy Profile

  17/12/16 at 12:33
 • Reply Fleur

  Nog van harte gefeliciteerd!

  Groetjes,

  Fleur
  http://www.LaVieFleurit.com

  19/12/16 at 16:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Een nieuw boek! Trapped!

  Ik mag vandaag officieel aankondigen dat ik een boek ga schrijven met een aantal bloggers. Dit boek is niet zomaar...

  Sluiten