Follow:
Bloggen Personal

Een idee om uit te werken

Een idee

Ik wilde iets anders doen met mijn blog, maar ik wist niet precies wat. Artikelen over beauty vind ik natuurlijk erg leuk om te schrijven, maar ik wilde ook iets anders doen. Ik kwam uiteindelijk op een perfect idee en ik ben hier eigenlijk heel enthousiast over.

Mijn douche momentjes

Zoals sommige misschien wel weten, blog ik drie keer in de week. Ik wilde dit vermeerderen, maar ik wist niet hoe. Ik heb altijd van die douche inspiratie momentjes en dit keer kreeg ik ook een hoop inspiratie. Als je mijn twitter volgt, heb je waarschijnlijk gelezen dat ik op ruim twintig artikel ideeën kwam en dat ik die allemaal wilde uitwerken. Ik ben hier momenteel mee bezig, maar ik had ook een groot idee bedacht. Ik wil niet zomaar artikelen posten, maar ik wil hier mensen mee helpen. Wat is niet leuker dan mijn mede-bloggers helpen en ook nog eens dingen ontwerpen waar ik heel veel van houd?

Het idee

Oké genoeg met dat geheimzinnige en warrige gedoe, now straight to the point ;). Ik ga elke zondag (met uitzondering tot het blog interview de eerste zondag van de maand) een artikel publiceren waar ik een aantal geweldige blogtips schrijf. Denk hierbij aan tips om jouw bezoekersaantallen te verbeteren, lay-out verbeteren, maar ook hoe je het beste jouw blog kan combineren met bijvoorbeeld school of werk. Dit is niet zomaar een artikel, maar ik voeg hier ook nog een gratis te downloaden printable toe! Ik houd er erg van om dingen te ontwerpen in Photoshop, maar wist nooit hoe ik deze kon delen met jullie. Als ik bij het artikel een printable weet te ontwerpen, dan kunnen jullie deze dus in het artikel verwachten. Zo heb je niet alleen informatie, maar kun je die ook nog eens toepassen!

Hoe ga ik dit toepassen?

Vanaf deze week zondag (ja, dan al!) komt er een artikel online. De gratis printable kun je dan downloaden via een link die onderaan het artikel staat. Via deze link kom je bij dropbox terecht, waar je mijn printable kunt downloaden. Ook maak ik deze printable in verschillende kleuren, dus als je een lievelingskleur hebt, dan kun je hier altijd naar vragen!

Ik hoop dat dit een succes wordt en ik heb zeker zin om dit idee uit te werken.

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Melike

  Ik ben echt benieuwd naar wat je allemaal gaat delen! Ik heb ook zo een soort categorie: business. Hier deel ik dan allerlei tips en tricks voor (startend) ondernemers. Was ook uit een douche moment voortgekomen.

  9 september 2016 at 13:26
  • Reply Celine

   Oeh klinkt interessant!

   9 september 2016 at 17:55
 • Reply Rochella

  Super leuk idee, ik ben benieuwd 🙂

  9 september 2016 at 13:57
 • Reply Janine

  Wat leuk! Ik kan niet wachten op het eerste artikel hihi

  9 september 2016 at 17:41
  • Reply Celine

   Dit vind ik nou echt super leuk om te horen! Wat lief! Ik kan ook niet wachten totdat jullie mijn artikel lezen haha.

   9 september 2016 at 17:53
 • Reply Desiree

  Hi! Wat een tof idee zeg. Iedereen kan af en toe wel wat tips en trucs gebruiken. Ik ben ontzettend benieuwd 🙂

  9 september 2016 at 19:08
  • Reply Celine

   Dankjewel super lief!

   9 september 2016 at 19:21
 • Reply Marguerita

  Wat leuk, ik ben benieuwd 🙂

  9 september 2016 at 21:33
  • Reply Celine

   Ik ben ook erg benieuwd hoe jullie het vinden!

   10 september 2016 at 09:35
 • Reply Johne799

  I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next! eekdeeegeeea

  12 september 2016 at 05:53
 • Reply Sarah - Little Family of 3

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe artikels!

  19 oktober 2016 at 19:44
  • Reply Celine

   Er staan al een aantal online!

   20 oktober 2016 at 11:08
 • Reply Hilde

  Ben benieuwd! Klinkt super interessant 🙂

  19 oktober 2016 at 23:02
  • Reply Celine

   Er staan inmiddels al een aantal artikelen online 😉

   20 oktober 2016 at 11:07
 • Reply Dhini

  ik ben benieuwd

  20 oktober 2016 at 13:55
 • Reply Falderie

  Leuk, ben benieuwd wat er allemaal zal komen in die reeks!

  22 november 2016 at 21:34
 • Reply Sjoukje - meergeldminderstress

  Heel leuk idee!!

  22 november 2016 at 22:40
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De beste plaatsen om in Devon te bezoeken

  Devon.. Dat is lang geleden zeg. Net als Cornwall is dit een prachtige plaats om naar toe te gaan. Zeker...

  Sluiten