Follow:
TB

How to get: Strong nailsDoor Celine – Sterke nagels, dat 
wil toch elk meisje? Maar dat krijg je niet vanzelf. Hier volgen 5 tips om sterke nagels te krijgen! 


Olijfolie

Olijfolie? Dat gebruik je toch alleen om te koken? Ook om je nagels mee sterk te maken! Schenk wat olijfolie in een kommetje en dompel je nagels erin. Laat je nagels 1 minuut in het kommetje zitten. Was daarna je handen, en je hebt mooie sterke nagels en ook nog zachte handen! Voor het beste resultaat doe je dit 1x per week.

Draag niet altijd nagellak


Het is beter als je je nagels een aantal weken niet lakt. Als je een aantal weken achter elkaar nagellak op doet kunnen ze geel en slap worden, als je dan toch van plan bent om vaak je nagels te lakken zorg er dan voor dat als je je nagels gaat lakken eerst een base coat aanbrengt. 

Vitamine B

Vitamine B is belangrijk voor de groei en instandhouding van weefsel, zoals huid en nagels. Vitamine B kun je gaan slikken, maar je kunt ook vers fruit of verse groente eten.

Warme melk


Giet warme melk in een kommetje en laat je nagels daar 5 minuten in weken. Was daarna je handen en je nagels zijn weer een stuk sterker geworden. Voor het beste resultaat doe je dit elke week.

Geen nagellak remover met aceton!


Aceton is heel slecht voor je nagels. Door aceton drogen je nagels uit en verzwak je ze. Blijf dus uit de buurt van nagellak remover met aceton en gebruik gewoon nagellak remover zonder aceton.
Welke tips ga jij uit proberen?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Maak jezelf beach-proof

Door Anique - Het is weer warm weer in Nederland en daarom gaat iedereen massaal naar het strand. Maar voordat...

Sluiten