Follow:
Bloggen Personal TB

Hoe ben ik als blogger?

Hoe ben ik als blogger? Dat vraag ik mezelf vaak af. Vandaag heb ik deze tag voor jullie, waarin ik meer vertel over mijn blog leven.

♥ Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?

Ik haal eigenlijk nergens inspiratie vandaan. Meestal heb ik een product die ik wil reviewen en daar schrijf ik een artikel over. Het is dus niet zo dat ik echt opzoek ga naar inspiratie of iets anders.

♥ Wat eet of drink je tijdens het bloggen?

Zijn er serieus bloggers die echt altijd hetzelfde eten of drinken tijdens het bloggen? Ik eet of drink niet echt wat speciaals. Meestal wat er naast mij staat of juist helemaal niets. Zo kan ik juist lekker door bloggen, in plaats dat ik elke keer een hapje wil nemen van mijn eten.

♥ Als je een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?

Oeh dat is eigenlijk wel een leuk idee! Een jaaroverzicht maken van mijn blogs met daarin de meeste bekeken artikelen, staat genoteerd! Maar goed, nu even antwoord op de vraag. Ik denk dat ik zou beginnen met een jaaroverzicht maken ergens aan het einde van december en dan hem op 31 december online zetten.

♥ Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?

Dat je vooral jezelf moet blijven en alle negatieve dingen in het leven moet negeren. Soms krijg ik negatieve reacties binnen, maar ik zie dat juist als feedback en daar leer ik juist weer wat van. Je moet niet alles aannemen wat mensen zeggen, want iedereen heeft wel een andere mening. Je moet lekker zelf doen wat je wilt en als mensen het daar niet mee eens zijn dan moet je hun maar lekker negeren.

blog

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?

Het beste moment om te bloggen.. Als ik natuurlijk veel vrije dagen heb, dan blog ik ook lekker veel. Soms heb ik op deze vrije dagen juist geen inspiratie en dat is niet erg handig. Heb ik een keer tijd om te bloggen en dan heb ik geen inspiratie. Ik blog meestal op dinsdag en in het weekend. Soms ben ik lekker last-minute met het maken van artikelen, maar ik ben wel altijd op tijd.

Wat zou je nog willen bereiken met bloggen?

Ik zou heel veel willen bereiken met bloggen, maar dit is denk ik onmogelijk. Ik zou natuurlijk nog erg veel willen groeien met mijn blog en dat lukt ook wel aardig. Ook zou ik heel graag naar blogevents willen gaan en verschillende bloggers ontmoeten.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?

Ik voel me pas onzeker als ik allemaal negatieve reacties krijg. Ik sta altijd achter mijn artikel en ik zet niet zomaar iets online als ik er niet achter sta.

Heb jij veel contact met collegabloggers?

Ik zit in een whatsapp groep genaamd ‘The Sisterhood of bloggers’. Hier zitten allemaal lieve en leuke bloggers in en ik kan dan ook niet wachten tot ze eens een keer te ontmoeten.

Wat voor muziek of video kijk of luister jij graag tijdens het bloggen?

Ik luister helemaal geen muziek of een video als ik blog. Hierdoor word ik alleen maar afgeleid en dan komen er juist spellingsfouten in het artikel. Ik zie het ook wel gebeuren dat ik opeens de lyrics van het liedje over typ.

blogger

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?

Ik heb niet echt een dag wanneer er veel artikelen ontstaan. Zoals ik al zei blog ik het meest als ik een vrije dag heb of iets, maar het is niet zo dat ik een speciale dag heb waar ik juist heel veel op blog. Meestal heb ik erg veel te doen en dan ga ik juist niet heel veel bloggen.

Op welk artikel van je blog ben je het meest trots?

Ik ben juist op heel veel artikelen van mijn blog trots. Ik ben vooral op de artikelen trots waar ik echt mijn mening in vertel of waar ik juist hele mooie foto’s in heb gemaakt.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?

Het is geweldig om je eigen mening te vertellen en alles wat je moet doen om een artikel te maken is gewoon geweldig. Foto’s maken, onderzoek doen etc.

Wie zou je deze vragen ook in willen laten vullen?

Ik vind deze vragen erg leuk en ik zou het zeker aanraden aan alle bloggers om deze tag in te vullen.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Annemieke

  Leuke tag! De vragen heb ik overgenomen en komen binnenkort op mijn blog online , met een link naar jouw blog.

  Doei Doei

  10 juni 2016 at 19:55
 • Reply Mariska

  Wat gezellig, zo’n bloggroep! Je bent goed bezig met je blog hoor!

  11 juni 2016 at 19:46
  • Reply Celine

   Het is inderdaad heel gezellig en dankjewel! x

   11 juni 2016 at 20:14
 • Reply Marushi

  Leuk om te lezen! En wat gaaf dat je ook in een groepsapp zit met andere bloggers! -x-

  11 juni 2016 at 22:55
 • Reply Lianne

  Wat een gezellig een bloggroep! en tussen negatieve reacties en negatieve reacties zit een verschil. Sommige zijn eigenlijk bedoeld als goedbedoelde kritiek en daar kan van geleerd worden. 🙂

  21 juni 2016 at 10:35
  • Reply Celine

   Ja, maar negatieve reacties waar ze je echt in afkraken, zijn toch echt wel negatieve reacties 😉

   22 juni 2016 at 08:00
 • Reply Darina

  Wat een leuke tag en antwoorden!

  9 september 2016 at 20:57
 • Reply Marguerita

  Wat een leuke tag! Ben je met je bijna 700 facebook-likers echt nog nooit op een blogevent geweest?

  24 november 2016 at 22:00
  • Reply Celine Klooster

   Nee, eigenlijk helemaal nooit. Ik heb wel eens een bloggersmeeting gehad, maar nooit een event helaas. Ik ben wel heel vaak uitgenodigd, maar ik kan eigenlijk nooit wegens school.

   25 november 2016 at 21:23

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Webshop Discovered | Su

  Een webshop die zo goedkoop mogelijk is en waarbij de makers van de kleden een erg goed bestaan hebben. Dat...

  Sluiten