Follow:
Bloggen

7x handige apps voor bloggers

Ik denk dat elke blogger zijn telefoon regelmatig gebruikt. Ik doe dat tenminste wel. Zo check ik regelmatig mijn social media en plaats ik updates. Ook heb ik een aantal hele handige apps op mijn telefoon om mijn blog leven wat makkelijker te maken. Benieuwd welke? Check dan deze blog.

Buffer

Hier had ik natuurlijk al eerder een blog over geschreven, maar toen had ik niet verteld dat hier ook een app van is. Met deze app kan je je tweets inplannen of je Instagram posts inplannen. Je kan hier nog veel meer meedoen, maar eigenlijk gebruik ik deze app vooral voor die twee dingen.

Canva

Meestal gebruik ik Canva voor mijn laptop, maar als ik echt haast heb of bijvoorbeeld in de trein zit dan gebruik ik de Canva op mijn telefoon. Hartstikke handig en een pin maken is dan ook zo gedaan.

Evernote

De notitie app van mijn iPhone is echt wel aan verbetering toe. Daarom heb ik Evernote gedownload. Met deze app kan je makkelijk lijstjes bijhouden, concepten bijhouden en hij is ook nog eens verbonden met mijn laptop. Alle concepten die ik op Evernote heb gemaakt komen dus ook automatisch op mijn laptop terecht.

Mailchimp

Ik heb het laatst voor elkaar gekregen om een automatische nieuwsbrief aan te maken. Nu hoef ik nooit meer om te kijken naar die nieuwsbrief. Hartstikke handig! Met deze app kan ik mijn nieuwsbrieven nakijken, freebies maken en natuurlijk mijn subscribers bekijken.

Facebook debugger

Dit is niet per se een app, maar het is hartstikke handig om een snelkoppeling aan te maken naar deze site. Ik promote soms mijn artikelen op mijn telefoon en als Facebook dan weer eens niet meewerkt, dan komt deze site echt van pas. Met Facebook debugger zorg je ervaar dat je links altijd blijven werken.

Strides

Doelen? Wat zijn dat? Voorheen vond ik het altijd lastig om mijn doelen bij te houden, maar met deze app is dat verleden tijd. Met deze app kan ik heel makkelijk mijn doelen op een rijtje zetten en zo mijn vooruitgang bijhouden.

Tailwind

Hoe vaak ik het ook blijf zeggen, Tailwind is echt geweldig. Elke dag worden er automatisch zeventig pins op Pinterest gezet, zonder dat ik er heel veel voor hoef te doen. Met deze app kan ik nieuwe pins inplannen, nieuwe pins zoeken en mijn schedule bijhouden.

Welke apps voor bloggers kende jij nog niet?

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jessica

  Tailwind gebruik ik door jou tips! Fantastisch, ik krijg zoveel meer bezoekers via Pinterest nu!

  15 oktober 2017 at 16:23
 • Reply Rosanne

  Klinkt als handige apps! Ik heb nu Tailwind gedownload, daar ben ik wel benieuwd naar!

  15 oktober 2017 at 17:59
 • Reply Laura

  Haha allemaal niet eigenlijk. Ga eens naar die Facebook debugger kijken.

  16 oktober 2017 at 00:34
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Wat zou mijn droombaan zijn? | Persoonlijk

  Het verbaast je waarschijnlijk niet, maar ik houd heel erg van bloggen en schrijven. Ik doe dit graag in mijn vrije...

  Sluiten