Follow:
Bloggen

Mijn vijf gratis favoriete thema’s voor WordPress

Wie houdt er nou niet van gratis? Ik gebruik zelf een betaald thema, maar er zijn zoveel prachtige gratis thema’s te verkrijgen. Ben jij opzoek naar een nieuwe thema of ben jij gewoon benieuwd welke gratis thema’s te verkrijgen zijn?

Shop Isle

Ik houd van hele mooie, maar wel rustige thema’s. Ik heb liever dat ik meer met mijn foto’s kan spelen, dan dat mijn thema te veel afleidt. De header bovenaan is ook erg mooi, maar daar moet natuurlijk wel de juiste foto voor gebruikt worden.

Forever

Dit is een thema die je heel makkelijk kan bewerken. Het is een rustig thema, dus je kan makkelijk prachtige foto’s toevoegen en natuurlijk ook een mooie sidebar creeëren.

thema's voor wordpress

Engager

Wauw. Dit is echt een prachtig thema! Dit thema heeft een prachtige slider en een leuke startpagina. Met dit thema ziet jouw blog er tenminste anders dan anders uit.

Odierlite

Als ik niet het thema had die ik nu had, dan zou ik zeker dit thema gebruiken. Deze lijkt eigenlijk een beetje op het thema wat ik nu heb. Ik houd van een slider en het ziet er gewoon heel mooi en rustig uit.

Craze

Dit is een erg druk thema, maar wel erg mooi om te gebruiken voor bijvoorbeeld jouw fashion blog. Bij dit thema is het wel erg belangrijk dat je de rest een beetje rustig houdt. Gekke lettertypes of andere drukke dingen zijn hier niet van de partij. Anders wordt het gewoon echt teveel.

Gotta love a nice free theme

Hoe krijg ik deze gratis thema’s?

Je gaat eerst heel simpel naar de dashboard van jouw WordPress(.org) site. Als je niet op WordPress.org zit, dan raad ik je aan om daar zeker naar toe te verhuizen. Wanneer je in je dashboard zit, ga je naar weergave > thema’s > nieuwe toevoegen. Als je dan rechts boven kijkt, dan zie je een zoek optie en daar kan je de namen van de gratis thema’s in typen, die ik hierboven heb genoemd. Je kan natuurlijk ook zelf opzoek gaan naar een nieuw gratis thema.

Ga je ook jouw thema veranderen en wat denk je wat beter is, een gratis of betaald thema?  

Vond je deze blog post interessant? Pin het dan voor later!

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply thebeautyblognl

  Zelf heb ik een betaald thema maar voorheen gebruikte ik ook gratis thema’s. Er zijn zo veel leuke! 🙂 Fijn paasweekend! x

  16 april 2017 at 08:34
  • Reply Celine Klooster

   Ik heb ook een betaald thema haha! Toch zijn er heel veel mooie gratis thema’s!

   16 april 2017 at 19:43
 • Reply Emma

  Ik heb een betaald thema, ik vind de gratis thema’s lastig en je kan geen hulp krijgen door een profesioneel iemand en met een gekochte kan dat wel als je vragen hebt.

  17 april 2017 at 00:40
 • Reply an

  Wat kost zo een betaald thema eigenlijk ongeveer? Mooie handige blog groetjes an creatief ( beginner bloggen met wordpress )

  3 mei 2017 at 08:32
  • Reply Celine Klooster

   Ik heb 30 euro voor mijn thema betaald. Je hebt ze ook goedkoper en natuurlijk duurder. Het ligt er echt aan wat jij precies wilt 🙂

   3 mei 2017 at 15:35
 • Reply Natascha

  Ik heb zelf een betaald thema maar heb vroeger ook nog gebruik gemaakt van de gratis thema’s 🙂 Als je een beetje handig bent met css kan je er vaak nog hele leuke dingen mee doen!

  13 mei 2017 at 22:01
  • Reply Celine Klooster

   Ik heb ook een betaald thema! Ik vind deze echt tien keer fijner.

   14 mei 2017 at 21:10

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een nieuwe sport! | Longboarding

  Ik ben echt heel erg enthousiast om dit artikel te schrijven. Door omstandigheden ben ik gestopt met dansen, maar ik...

  Sluiten