Follow:
Accesoires Fashion

Goedkope minimalistische sieraden van Aliexpress

Aliexpress is goedkoop en heeft er leuke spulletjes. De prijzen van de producten roepen mij altijd om het product te kopen. Een tijd geleden heb ik een aantal super leuke sieraden gekocht op Aliexpress. Het leuke is.. Voor maar dertig cent! Dat is echt bijna niets. Deze sieraden hebben wat weg van die leuke minimalistische sieraden. Benieuwd welke sieraden ik heb gekocht?

Oorbellen

De laatste tijd draag ik veel meer oorbellen. Ze maken mijn outfit echt compleet en op de een of andere manier fleurt het mijn gezicht ook echt op. Dit zijn echt een van mijn favoriete aankopen. Zo simpel, maar eigenlijk hartstikke leuk. Deze oorbellen hebben ook nog een super leuk prijsje. Ze kosten namelijk minder dan 30 cent!

Ook heb ik deze oorbellen gekocht. Ze zien er zo leuk uit en ik ben er echt verliefd op. Het enige nadeel van deze oorbellen krijg is dat ik het gewoon niet in mijn oor krijg. Het heeft namelijk geen achterkantje en je moet het op een hele rare manier in je oor stoppen. Ik krijg het gewoon niet voor elkaar.. Helaas zijn deze oorbellen dus nutteloos..

Armband

minimalistische sieraden

Deze armband is eigenlijk bedoeld voor je enkel. Toch wil ik deze gebruiken als armband. Helaas maakt hij heel veel geluid, dus ik denk niet dat ik vrienden maak als ik deze armband draag. Misschien ga ik hem toch gebruiken als enkelbandje, want hij is stiekem wel heel erg leuk. Deze armband kost maar 43 cent, maar helaas is het linkje niet meer beschikbaar.

Ketting

Ik wilde zo’n ketting al echt heel lang. Gewoon een simpele ketting met een schattig maantje. Toen ik deze ketting dus op Aliexpress tegen kwam, moest ik hem echt kopen. Deze ketting kost maar 0.33 dollar en dat is ongeveer 30 cent. Een echt koopje dus!

Welke aankoop vind jij het leukst?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Fleur

  Wat een leuke en schattige aankoopjes! Ik blijf me verbazen hoe goedkoop het kan zijn.. en dat er dan af en toe iets bij zit wat het niet doet is jammer maar voor dat geld kan het;p

  18/09/17 at 10:52
  • Reply Celine Klooster

   Haha precies! Voor het geld kan een miskoop inderdaad 😉

   18/09/17 at 16:06
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Leuke aankoopjes! Minimalistische sieraden zijn leuk, ik vind je oorbellen leuk 🙂 Ik bestel zelf eigenlijk al mijn sieraden bij aliexpress

  18/09/17 at 21:03
 • Reply Hannah Kagenaar

  Ga weg! Slechts 30 cent? Ik neem ook snel een kijkje haha!

  21/09/17 at 22:44
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  How to: Een backup maken van jouw blog

  Ik heb een aantal keer de vraag gehad hoe je een backup maakt. Een backup maken is echt heel belangrijk en...

  Sluiten