Follow:
Personal

Fridiary | The Beautyboulevard in Engels!

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gezien is mijn blog nu ook in het Engels te lezen. Ik ben hier erg blij mee, maar dit is natuurlijk wel veel werk. Elk artikel moet ik in het Engels vertalen en dat is redelijk veel werk.

Tot nu toe krijg ik nog niet echt resultaat te zien. Geen reacties en maar een klein beetje bezoekers. Maar na maar twee Engelse artikelen online valt ook niet echt wat te verwachten. Ik ga een tijdje het twee-talige schrijven uitproberen en als ik hier niets van krijg dan ga ik weer terug naar compleet Nederlands. Als jullie nog tips hebben of juist tops, dan hoor ik dat natuurlijk graag.

birds

Ik ben laatst naar de stad gegaan en daarna nog wat mooie dingen gefotografeerd. Binnenkort krijgen jullie hier een artikeltje van te zien en ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik heb hierboven alvast een klein sneekpeek van wat jullie te zien krijgen.

Vandaag is het een korte fridiary. Ik ga nog lekker even genieten van mijn vakantie en daarna weer hard aan de slag aan mijn school en de dingen die ik nog meer moet doen. Hopelijk hebben jullie ook een hele fijne vakantie of tenminste een hele fijne dag.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
5 bloggers vooroordelen die elke blogger te horen krijgt

Bloggers vooroordelen, we kennen ze allemaal. Ik zelf krijg ze aardig vaak te horen en sommige zijn wat minder leuk...

Sluiten