Follow:
Personal

Fridiary | Contouring lipgloss & visitekaartjes?!

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een persoonlijk artikel. Vandaag dus een fridiary, want ik heb jullie het een en ander te vertellen. Zo onder ander een contouring lipgloss, maar wat is dat nou eigenlijk? En ik heb ook nog eens geweldige visitekaartjes besteld!

visitcard

Ik begin met de visitekaartjes. Deze visitekaartjes heb ik van Drukwerkdeal (not sponsored), ze hebben nu een aanbieding dat je 200 visitekaartjes kan bestellen voor maar één euro! Dat is natuurlijk een koopje en ik kon dan ook niet wachten om mijn eigen visitekaartjes te ontwerpen. Helaas moet je dit met photoshop of een ander programma doen, want ze hebben hier wel een programma voor, maar dit maakt je foto’s erg anders (mijn hoofd op mijn visitekaartje was serieus misvormt). Zoals jullie hierboven kunnen zien, zijn dit mijn visitekaartjes. Ik heb deze zelf ontworpen en ik ben stiekem wel een beetje trots. De tekst mocht misschien nog wel een beetje groter, maar het is nog steeds leesbaar. Ook heb ik verschillende kleuren, maar toch rustige kleuren gebruikt, zodat het kaartje lekker opvalt. Waar ik deze visitekaartjes voor ga gebruiken, daar heb ik nog geen idee van. Als iemand toevallig weet waar je visitekaartjes voor kan gebruiken als blogger, dan hoor ik dit natuurlijk graag.

contouringlipgloss

Dan nu de contouring lipgloss. Ik zelf had hier nog nooit van gehoord en daarom wilde ik het uit testen. Deze contouring lipgloss beloofd dat je er vollere lippen van krijgt binnen dertig dagen. Nou, deze dertig dagen beginnen nu! Vanaf vandaag ga ik deze lipgloss elke dag gebruiken en dan hoop ik dat ik over 30 dagen wat vollere lippen heb. Ik ben eerlijk gezegd heel erg benieuwd.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Mariska

  Interessante lipgloss! Loopt die deal van die visitekaartjes nog steeds?

  22 april 2016 at 09:29
  • Reply Celine

   Ja die loopt nog steeds! Tot 8 mei

   22 april 2016 at 12:45
 • Reply Jamey

  Mooie kaartjes!

  22 april 2016 at 12:56
 • Reply Review | Contouring Lipgloss - The Beautyboulevard

  […] nu over de resultaten zelf. Als je mijn fridiary over de contouring lipgloss had gelezen, dan kon je mijn lippen al zien voor ik de lipgloss had […]

  25 mei 2016 at 08:01
 • Reply Eline

  Ik gebruik die kaartjes voor tijdens persdagen te geven aan de verschillende bureaus.

  25 mei 2016 at 16:48
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Combineren van school en blog, makkelijk of toch niet?

  Ik weet dat heel veel bloggers dit doen, het combineren van school en blog. Toch merk ik zelf dat ik...

  Sluiten