Follow:
Bloggen

Elke maand geweldige freebies in jouw inbox!

Een tijd geleden heb ik elke week hulpvolle printables met jullie gedeeld. Toch had ik het idee dat ik niet iedereen hier mee kon helpen, omdat simpelweg niet iedereen de printables via dropbox wilden downloaden. Daarom bracht het mij op het idee om een mailprogramma voor jullie op te zetten. Met dit mailprogramma krijgen jullie elke maand gratis printables, stock photos of andere geweldige dingen in je inbox! Geen spam natuurlijk, dat vind ik zelf ook verschrikkelijk.

Iedereen houdt wel van gratis dingen. Nou, ik tenminste wel. Ook vind iedereen het leuk om zijn of haar blog te verbeteren. Tenminste, dat neem ik ook aan. Elke maand ga ik voor jou geweldige printables ontwerpen die jou helpen om je blog te verbeteren. Ook ga ik wanneer ik mijn fotostudio heb gekocht, stockphotos maken, die jullie ook helemaal gratis kunnen downloaden. Deze stockphotos mogen jullie dan gratis gebruiken voor jullie blog. Een vermelding is altijd lief, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Elke eerste zondag van de maand (lekker makkelijk!), krijg je een of meerdere gratis freebies in jouw inbox, die je dan ook direct kan download via een link. Als je je nu aanmeld krijg je ook direct een freebie in jouw inbox! Dat zijn dus freebies voor helemaal niets! Ook krijg je toegang tot mijn resource library! Hiermee krijg je toegang tot alle printables en andere freebies die ik ooit heb gemaakt. Heb je dus een freebie gemist? Dan kan je die terugvinden in de resource library.

Dus, waar wacht je nou op? Klik op deze link om je aan te melden voor de freebies of gebruik het aanmeld formulier hieronder!

Every month, amazing freebies in your inbox!


 

Als je een idee hebt voor een freebie of echt heel graag een bepaalde freebie wilt hebben, dan kan je me gerust een berichtje sturen of een reactie achterlaten hieronder! Ik neem alles aan, dus wees niet bang om een berichtje te versturen! Ik kan freebies ook in een andere kleur veranderen als je het in een andere kleur wilt, dus daarvoor mag je me ook een berichtje sturen!

Houd jij ook zoveel van freebies?

Wil je deze freebies ook met anderen delen? Pin het dan!

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Annemae

  Handig! Ik sta op de lijst (:!

  30 april 2017 at 10:49
 • Reply Ezra

  Heel leuk idee, heb me ingeschreven! Lees ook graag je artikelen en al veel van je blogtips opgevolgd.

  30 april 2017 at 12:48
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Longboarden als onhandig persoon, hoe werkt dat?

  Een paar weken geleden heb ik een artikel geschreven over een geweldig longboard. Een persoon die regelmatig zijn elleboog, knie, kleine...

  Sluiten