Follow:
Personal

Een meisje op een longboard, dat kan niet toch?

Meisjes die longboarden, raar he? Sommige jongens hebben er problemen mee wanneer meisjes voetballen of een andere “mannen” sport doen. Longboarden valt ook onder een “mannen” sport. Hah, wat een grap..

Longboarden

Veel mensen zien mij als een echt “meisje, meisje”, omdat ik jurkjes draag en van makeup draag. Toch houd ik ook van gamen en natuurlijk ook longboarden. Ik heb een geweldig longboard gekregen van Stokedboard en hij is echt geweldig. Als ik weer meer tijd heb en het ook weer lekker weer wordt, dan ga ik zeker weer longboarden en stiekem ben ik nog steeds opzoek naar een longboard maatje.

longboarden

Onhandig

Het is natuurlijk erg eng en raar, een meisje op een longboard. Ik liep laatst langs een skatebaan en toen zag ik alleen maar jongens skaten. Natuurlijk is het mogelijk dat meiden hier gewoon niet zo zin in hebben, maar het lijkt me ook gewoon ongemakkelijk om tussen al die jongens te skaten. Zoals ik al zei, ik ben nog steeds opzoek naar een longboard maatje zodat ik me lekker op mijn gemak voel tijdens het longboarden.

Binnenkort wil ik lekkere lange ritten maken met mijn longboard en dan wil ik niet aan worden gekeken door jongens die het raar vinden om een meisje op een longboard te zien. Ik doe lekker wat ik wil en daar kan niemand me bij tegen houden. Natuurlijk kunnen mensen ook omkijken, omdat ik soms nogal onhandig ben of mijn longboard onhandig vasthoud. Als ik mezelf zou zien op een longboard dan zou ik ook denken van uhh.. Celine… Wat doe je? Gelukkig doe ik het voor mijn lol en hoef ik niemand iets te bewijzen op mijn longboard. Ik zie het al voor me.. Een wedstrijd op mijn longboard.

Heb ik jou al overtuigd om te longboarden?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Tamara TS

  Skateboarden heb ik vroeger wel gedaan, maar ik kon er niks van. Daarna ben ik gaan skaten, zowel afstand als stunt en dat vind ik nog steeds leuk om te doen.

  12 mei 2017 at 12:53
 • Reply Ine-Maartje

  Ik skate ook, alleen dan op een mini cruiser:) zoek nog steeds een goed Longboard die niet te groot is, een een skate maatje is wel cool! Wanneer gaan we?:p

  13 mei 2017 at 17:38
  • Reply Celine Klooster

   Oehh een mini cruiser is ook heel fijn! Ik moet nog echt veel oefenen met mijn longboard om echt lange tochten te maken haha.

   13 mei 2017 at 20:38
 • Reply Daphne

  Longboard maatje? Volgens mij heb je die al lang gevonden!

  17 mei 2017 at 22:13
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Hoe zou ik mijn kledingstijl beschrijven?

  Eerst dacht ik dat ik eigenlijk geen kledingstijl had, dat ik eigenlijk alles leuk vond. Toch heb ik al een...

  Sluiten